x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ce poate sa faca HTC 10, cel mai bun smartphone făcut vreodată de taiwanezi

Ce poate sa faca HTC 10, cel mai bun smartphone făcut vreodată de taiwanezi

13 Apr 2016   •   14:57
Ce poate sa faca HTC 10, cel mai bun smartphone făcut vreodată de taiwanezi

HTC 10 a fost prezentat oficial întregii lumi, după o serie impresionantă de leak-uri. HTC 10 a trecut și prin mâinile noastre, iar mai jos aveți primele noastre impresii despre cel mai bun telefon făcut vreodată de taiwanezi.

HTC 10 a fost lansat oficial și ar putea fi smartphone-ul pe care îl aștepta toată lumea de la HTC. Compania a reușit să strălucească cu modelul HTC One M7, dar M8 și M9 au dezamăgit atât fanii, cât și presa de specialitate.

HTC 10 are un display Super LCD 5 de 5,2 inch cu rezoluție QHD. Este motorizat de un procesor Snapdragon 820 și 4GB RAM. Spațiul de stocare este de 32GB și există posbilitatea de a crește spațiul printr-un card microSD. HTC are un acumulator de 3.000 mAh care ar trebui să reziste două zile fără probleme, senzor de amprentă și difuzoare stereo. Camerele foto sunt de 12, respectiv 5MP, iar ambele dispun de stabilizare optică și cea principală este de tip Ultrapixel.

HTC 10 știe să redea sunet HiRes, iar pachetul include o pereche de căști compatibile, iar încărcarea rapidă se face printr-un încărcător special de la Qualcomm care asigură că smartphone-ul este mereu la o temperatură optimă. Telefonul rulează Android 6.0, iar HTC a redus considerabil din bloatware.

 

Citeste REVIEW-ul integral despre HTC 10 pe playtech.ro

×
Subiecte în articol: HTC 10