x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Compacte high-end: Olympus Stylus XZ-2

Compacte high-end: Olympus Stylus XZ-2

de Alexandru Radescu    |    17 Sep 2012   •   15:02
Compacte high-end: Olympus  Stylus XZ-2

Stylus este noul brand sub care apar toate camerele digitale compacte Olympus, a anuntat azi compania. Primul model sub acest bran este XZ-2, disponibil pe piata din luna octombrie.

Considerat lider de gama pentru noua serie de camere compacte Olympus, XZ-2 este echipat cu un obiectiv zoom 4x superangular 1:1.8-2.5 Zuiko Digital super-luminos (28-112mm). Senzorul CMOS este de 12MP, cu filmare Full HD 1080p, procesor de imagine TruePic VI si valori ISO de pana la 12.800.

Modul digital permite ajustarea diafragmei si expunerii, modificarea programului si compensarea blitului si expunerii. Ecranul LCD (3 inci) este tactil si rabatabil.

Se pot aplica filmelor si fotografiilor pana la 11 Filtre Art: Cross Process, Diorama, Dramatic Tone, Gentle Sepia, Grainy Film, Key Line, Light Tone, Pale & Light Colour, Pin Hole, Pop Art si Soft Focus.

Asigura compatibilitate cu cardul Eye-Fi pentru incarcarea automata wireless a imaginilor intr-o pagina web sau in PC. Stocheaza pe cardurile de memorie SDHC si SDXC.

×