x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Olympus PEN, cu carduri Wi-Fi

Olympus PEN, cu carduri Wi-Fi

de Alexandru Radescu    |    15 Noi 2012   •   19:02
Olympus PEN, cu carduri Wi-Fi

Olympus a lansat azi pe piaţa din România  noile camere foto mirrorless din seria PEN, echipate cu tehnologia  OM-D şi cu conectivitate wireless.

Modele PEN Lite şi PEN mini (E-PM2 şi E-PL5)  combină senzorul de top (Micro Four Thirds Live MOS) cu procesorul de imagine TruePic VI ( sensibilitate ISO până la pragul 25600). Rezoluţia foto ajunge la 16,1MP iar clipurile video sunt Full HD.

Compatibilitatea cu card-urile FlashAir si Eye-Fi şi cu aplicaţiile pentru smartphone permit distribuirea fotografiilor în reţelele de socializare printr-o interfaţă comună aparat-telefon.
Ecranul LCD de 3 inci este rabatabil şi tactil.

Noile modele vin cu 12 Filtre Art creative pentru Filmare HD şi fotografiere, inclusiv noile Water Colour şi Monochrome. Funcţia Art Fade este disponibilă în modul Filmare HD – pentru trecerea de la un Filtru Art la un altul într-o manieră artistică. De asemenea, funcţia Bracketing Filtre Art asigură înregistrarea mai multor versiuni ale aceluiaşi subiect folosind Filtre Art diferite – cu o singură fotografie.

E-PM2 este disponibil, în pachet kit-ul de bază, cu obiectiv de 14-42 mm, bliţ şi card FlashAir, la preţul de 3.300 lei, TVA inclusă.

E-PL5, în pachet kit de bază cu obiectiv de 14-42 mm, bliţ şi card FlashAir  card, este disponibil la preţul de 3.799 lei, TVA inclusă.





×
Subiecte în articol: Olympus Olympus PEN