x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange “cântă” prin Deezer

Orange “cântă” prin Deezer

de Alexandru Radescu    |    21 Noi 2012   •   16:00
Orange “cântă” prin Deezer

Clienţii Orange România pot asculta muzică prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori.

Serviciul de muzică prin Deezer, inclus în abonamentele Panteră, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicaţie dedicată, compatibilă cu sistemele de operare mobile (iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS) şi pe computer, prin intermediul unui cont. Clienţii Orange au acces la peste 20 de milioane de melodii.

Clienţii pot asculta, organiza şi partaja pe Facebook şi Twitter melodiile favorite, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele şi albumele preferate pot fi descărcate pe telefon şi ascultate chiar şi în mod offline.

Clienţii care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceştia beneficiază şi de internet mobil şi TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Clienţii care au alte abonamente Orange sau deţin un abonament Panteră, dar nu fac o prelungire contractuală cu doi ani în perioada promoţiei, au posibilitatea de a cumpăra opţiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Opţiunea le oferă acces la catalogul Deezer şi pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifaţi în funcţie de traficul de date realizat. În curând opţiunea va fi disponibilă şi pentru clienţii Orange PrePay.
 
Vodafone are Zonga

Din 24 septembrie, Vodafone oferă serviciul muzical Zonga, prin parteneriatul cu Trilulilu. Clientii Vodafone beneficiază, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, în aplicaţie, precum şi de trei luni în care pot testa Zonga, fără alte costuri (de la data lansării).

După cele trei luni gratuite, abonaţii Vodafone şi utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege între: pachetul Zonga Vodafone (utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil, cu 1,99 euro/ lună, fără TVA); pachetul Zonga Vodafone Nelimitat (pentru 2,99 euro/lună, fără TVA, cu acces nelimitat, PC/mobil). Cele două pachete pot fi activate printr-un SMS gratuit la numărul 966. Utilizatorii din alte reţele pot activa pachetul Zonga Premium, la www.zonga.ro, primind acces  nelimitat la toată colecţia de muzică (16 milioane melodii, fara download), atât de pe computer, cat si de pe mobil, pentru un cost de  3,99 euro/luna (fara TVA).

Potrivit unui studiu asupra pieţei digitale din România, derulat în perioada ianuarie-februarie 2012 pe un eşantion reprezentativ pentru utilizatorii români de internet, 9 din 10 români chestionaţi declară că muzica face parte din viaţa lor, în timp ce 8 din 10 tineri ascultă muzică în timp ce se deplasează sau sunt ocupaţi şi cu alte activităţi.

×