x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget (P) Ai un buget de 1000 de lei pentru un nou telefon mobil? Iată ce ar trebui să cumperi dintre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M21

(P) Ai un buget de 1000 de lei pentru un nou telefon mobil? Iată ce ar trebui să cumperi dintre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M21

04 Dec 2020   •   14:16
(P) Ai un buget de 1000 de lei pentru un nou telefon mobil? Iată ce ar trebui să cumperi dintre Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M21

Până nu de mult Samsung nu punea deloc accent pe piața telefoanelor mobile de buget. Compania coreeană s-a concentrat întotdeauna pe crearea și promovarea unor terminale din clasele mid-range și high-end și a neglijat potențialul pieței adresate cumpărătorilor interesați de terminale entry-level. Dar lucrurile s-au schimbat în momentul în care a început să piardă teren în fața celor de la Huawei și Xiaomi, iar anul acesta ne-a pregătit nu unul, ci o întreagă colecție de smartphone-uri excepționale, pentru care nu trebuie să plătești o avere ca să le cumperi. Dintre acestea fac parte și terminalele Samsung Galaxy A21s, Samsung Galaxy A31 și Samsung Galaxy M21 care pot fi cumpărate la ora actuală, în România, cu mai puțin de 1000 de lei fiecare.

 

De ce să cumperi un telefon Samsung Galaxy A21s față de alte terminale Samsung din aceeași categorie de preț?

 

Fiind și cel mai ieftin terminal din selecția noastră de trei smartphone-uri care fac subiectul acestui articol, nu există prea multe aspecte la care Samsung Galaxy A21s să poată întrece telefoanele Samsung Galaxy A31 sau Samsung Galaxy M21, judecând obiectiv. Dar chiar și în aceste condiții, el constituie o alegere fantastică pentru utilizatorii cu un buget limitat, care își doresc un telefon ieftin, dar competent.

 

Chiar și la prețul său, Samsung Galaxy A21s vine la pachet cu o cameră principală formată din patru senzori de câte 48 MP, 8 MP, 2 MP și încă 2 MP, o baterie de 5000 mAh, 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă, de altfel la fel ca și celelalte două terminale și posibilitatea de a fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A21s de la Itelmobile, care să-i dea un plus de personalitate, dar și de protecție.

 

De ce să cumperi un telefon Samsung Galaxy A31 față de alte terminale Samsung din aceeași categorie de preț?

 

Samsung Galaxy A31 este cel mai scump telefon mobil dintre toate cele trei terminale despre care am ales să discutăm în acest articol. Dar își justifică prețul ceva mai piperat cu numărul său mai mare de MP ai camerei principale, datorită senzorilor săi de 48 MP, 8 MP, 5 MP și încă 5 MP, rezoluția mai bună și dimensiunile mai ergonomice.

 

Samsung Galaxy A31 are un corp de doar 8.6 mm grosime și cântărește numai 185 g spre deosebire de celelalte două terminale care au 192 g, respectiv 188 g. Mai mult, cu toate că este disponibil în culori atrăgătoare precum mov sau roșu, el poate fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A31 care să-i dea instant aspectul dorit de posesorul său.

 

De ce să cumperi un telefon Samsung Galaxy M21 față de alte terminale Samsung din aceeași categorie de preț?

 

Dacă vrei un telefon ieftin și cu o baterie foarte potentă, atunci Samsung Galaxy M21 este terminalul perfect pentru tine. La acest moment el costă ceva mai mult decât Samsung Galaxy A21s, dar este mai convenabil decât Samsung Galaxy A31, motiv pentru care iese în evidență ca unul din telefoanele de buget cu cea mai mare autonomie.

 

În plus, pe lângă cei 6000 mAh ai bateriei sale, Samsung Galaxy M21 reușește să le întreacă pe Samsung Galaxy A21s și Samsung Galaxy A31 și la capitolul performanțe video, deoarece camera sa principală poate înregistra într-o rezoluție de 2160 x 30 cadre pe secundă. De asemenea, și pentru iubitorii de fotografie el constituie cea mai bună alegere deoarece deschiderea camerei sale principale este de f/2.0, față de f/2.2, fiind astfel telefonul dotat cu cel mai luminos obiectiv. Nu în ultimul rând, cu toate că pur și simplu ne-a cucerit încă de la prima vedere prin unicitatea culorilor carcaselor lui, el poate fi dotat și cu un set de huse Samsung Galaxy M21 de la Itelmobile care să-i dea un plus de gust și personalitate.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Samsung Galaxy A21