x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget (P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job. Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

(P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job. Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

11 Dec 2020   •   17:13
(P) Alegerea perfectă pentru o petrecere, acasă sau la job. Transformă-ți viața după bunul tău plac împreună cu Akai

Tradiție Akai, tradiție japoneză de peste 90 ani. Aparatele electronice fac parte din viața noastră zi de zi însoțindu-ne în mai toate locurile în care ne aflăm, iar distracțiile cu prietenii sunt iubite de noi toți și tânjim după aceste momente mai tot timpul.

Fie că dorim să acultam o melodie într-un stil ritmat sau să ne relaxam în compania unor note muzicale blânde, fie că suntem la piscină, într-o drumeție, la petrecere, în pat sau chiar în bucătărie, uneori doar cu gând de relaxare, alteori degustând o cafea, așa cum ne-o dorim fiecare, toate acestea sunt posibile prin diversitatea gamei de produse Akai.

 

Atât în primele ore ale dimineții cât și în orele târzii ale serii vă puteți bucura de melodiile preferate în timp ce vă pregătiți pentru o nouă zi, sau când vă deconectați de forfotă zilei ce tocmai s-a încheiat cu Sound bar-ul Akai – cu forma sa discretă și design modern ce se încadrează perfect lângă televizorul dvs. pentru a vă oferi sunete de înaltă calitate prin tehnologia de care dispune.

 

 

 

 

 

Sistemele DJ Akai sunt potrivite pentru încăperi generoase ce transformă spațiul într-un adevărat club, prin sunete puternice ce ne îndeamnă la dans și voie bună, cu jocuri de lumini fantastice, în multe culori plăcute. Dimensiunile mari ce dezvoltă mulți decibeli, adevărați monștrii cu bași nelimitați pentru iubitorii de senzații mai puternice se pretează pentru cei îndrăgostiți de tot ceea ce înseamnă mixaje și muzică de club.

×
Subiecte în articol: Akai