x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget (P) PC Garage „scade temperatura” cu reduceri de 20%, la gama de carcase, surse şi accesorii de răcire

(P) PC Garage „scade temperatura” cu reduceri de 20%, la gama de carcase, surse şi accesorii de răcire

16 Iul 2020   •   17:29
(P) PC Garage „scade temperatura” cu reduceri de 20%,  la gama de carcase, surse şi accesorii de răcire

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, lansează o nouă campanie de vară pentru gama de carcase, surse şi soluţii de răcire pentru PC-uri.

Aşa cum v-a obişnuit în fiecare an, odată cu venirea verii şi a temperaturilor de peste 28 de grade, PC Garage lansează campania de reduceri dedicată carcaselor şi sistemelor de răcire. Astfel, în perioada 13 - 26 Iulie 2020 cei care vor achiziţiona orice produs din categoriile carcase, surse, coolere, ventilatoare şi pastă termoconductoare, vor beneficia de minim 20% reducere. Oferta este una generoasă, incluzând în promoţie modele pentru toate preferinţele si pretenţiile. Se aplică reducerea de minim 20% atât la produsele premium, precum carcasele high-end din metal si sticlă securizată, cât şi la produsele accesibile precum pasta termoconductoare.

 

Din categoria carcase, PC Garage recomandă SilentiumPC Signum SG1Q EVO TG ARGB(239,99 RON) şi Deepcool Matrexx 55 V3 ADD-RGB(201,31 RON), ambele din categoria MiddleTower şi ambele echipate cu un panou lateral transparent din sticlă securizată.

 

Pentru segmentul cooler, sunt disponibile reduceri atât pentru entuziaşti, cu modele high-end precum Fractal Design Celsius S36 Black,  cât şi modele cu un raport preţ/performanţă foarte atractiv, precum Noctua NH-D15 sau Deepcool GAMMAXX L240T Red.

 

În privinţa surselor PC, o alegere ideală pentru un nou sistem poate fi modelul Super Flower Leadex 80+ de 650W, disponibil la un preţ de 438,51 RON, sau modelul Segotep SG-D600SCR de 600 W, ofertat la preţul de 210,81 RON.

 

Mai multe detalii despre campanie, precum şi lista completă de produse, puteţi afla accesând - https://www.pcgarage.ro/20-reducere-carcase-accesorii-confort/

×
Subiecte în articol: PC Garage