x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ultimul update pentru Windows 7 a venit cu o problemă. Microsoft obligat să facă un nou update gratuit

Ultimul update pentru Windows 7 a venit cu o problemă. Microsoft obligat să facă un nou update gratuit

27 Ian 2020   •   14:42
Ultimul update pentru Windows 7 a venit cu o problemă. Microsoft obligat să facă un nou update gratuit

Microsoft a lansat ultimul update public pentru Windows 7, la începutul acestei luni, punând capăt suportului pentru sistemul de operare după mai mult de 10 ani. Microsoft a anunțat că noul update poate cauza unele probleme imaginii de fundal de pe desktop pentru unii utilizatori, scrie The Verge.

Problema este una jenantă, apărută chiar în momentul în care Microsoft trebuia să oprească producerea de update pentru Windows 7. De asemenea, problema a adus cu sine dilema dacă Microsoft a introdus-o intenționat pentru a obliga utilizatorii să plătească pentru un nou update.

Inițial, Microsoft a anunțat că va lucra la o rezolvare care va fi disponibilă „pentru organizațiile care au cumpărat Windows 7 Extended  Security Updates”, însă gigantul software și-a schimbat abordarea peste noapte și a anunțat că rezolvarea va fi disponibilă pentru toți cei care folosesc Windows 7.

×
Subiecte în articol: windows 7