x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vodafone, noul acţionar de la Trilulilu

Vodafone, noul acţionar de la Trilulilu

de Alexandru Radescu    |    24 Oct 2012   •   16:18
Vodafone, noul acţionar de la Trilulilu
Sursa foto: CARL COURT/AFP

Vodafone România a anunţat intrarea în acţionariatul Trilulilu Music, prin preluarea unui pachet de 15%. Trilulilu, un “Youtube românesc” a fost înfiinţat în 2007 (www.trilulilu.ro)

Începând de azi, serviciul “Zonga” (acces la conţinut muzical de pe PC sau smartphone) este disponibil comercial prin parteneriatul Trilulilu-Vodafone, cu o ofertă de peste 16 milioane de melodii ( fara download).

 Clientii Vodafone beneficiază, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, în aplicaţie, precum şi de trei luni în care pot testa Zonga, fără alte costuri.

După cele trei luni gratuite, abonaţii Vodafone şi utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege între: pachetul Zonga Vodafone (utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil, cu 1,99 euro/ lună, fără TVA); pachetul Zonga Vodafone Nelimitat (pentru 2,99 euro/lună, fără TVA, cu acces nelimitat, PC/mobil). Cele două pachete pot fi activate printr-un SMS gratuit la numărul 966.
Utilizatorii din alte reţele pot activa pachetul Zonga Premium, la www.zonga.ro, primind acces  nelimitat la toată colecţia de muzică, atât de pe computer, cat si de pe mobil, pentru un cost de  3,99 euro/luna (fara TVA).

Potrivit datelor Registrului Comerţului, valabile la 21 februarie, Trilulilu Music are ca acţionari pe Trilulilu SA - 89,99%, Universal Music - 10% şi Alexis Bonte - 0,01%.
Trilulilu SA Cluj-Napoca este controlată de mai multe persoane fizice, cele mai mari pachete de acţiuni revenind Alexis Bonte - 51% şi Sergiu Biriş - circa 20%.

×