x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC ARGES - Bogdan Stancu / Inca un pusti teribil la Pitesti

FC ARGES - Bogdan Stancu / Inca un pusti teribil la Pitesti

de Andrei Nicolescu    |    16 Mar 2006   •   00:00
FC ARGES  -  Bogdan Stancu / Inca un pusti teribil la Pitesti

FC Arges continua sa produca fotbalisti pe banda rulanta, pe care ii arunca in jungla Diviziei A in compania celor mai puternice echipe.

GRADINITA. Dupa ce Adrian Ionescu a debutat cu Dinamo si Cristi Tanase contra Rapidului duminica impotriva Stelei, a fost randul unui alt junior de mare perspectiva: Bogdan Stancu. In minutul 61 al meciului Steaua - FC Arges, antrenorul Sorin Cartu a facut prima schimbare in efectivul sau de joc. In plina ofensiva a gazdelor l-a scos pe tanarul de 19 ani Cristian Tanase si a bagat un junior de 18 ani, Bogdan Stancu. Multi au crezut ca tehnicianul Argesului se va "sinucide" cu aceasta mutare, dar pustiul minune din lotul Argesului nu s-a pierdut cu firea si a facut un joc bun.

PROFESORUL. "Il felicit ca a debutat, a facut-o intr-un meci pe care il va tine minte toata viata, cu Steaua! Are un viitor frumos, este de perspectiva, altfel nu l-as fi bagat. In toata treaba asta cu declaratiile nu vorbeste nimeni ca am avut un junior in teren, de fapt am jucat cu un junior tot meciul, daca tinem cont ca Stancu l-a schimbat pe Tanase", a spus Cartu. Antrenorul care l-a descoperit, Mihai Ianovschi Jr, ii prevede un viitor stralucit. "In 2000 a obtinut titlul de campion la Cupa Sperantelor, iar apoi an de an a jucat in turneele finale cu grupa de copii nascuti in 1987. La 18 ani a debutat in Divizia A, intr-un meci cu Steaua", a spus Ianovschi despre fotbalistul pentru care Sorin Cartu a fost in stare sa renunte la serviciile lui Ciprian Tanasa. (Andrei Nicolescu, Pitesti)

GALERIA
Respectand un principiu de baza al gruparilor de suporteri, apararea blazonului cu orice pret, galeria echipei FC Arges a luat decizia de a se autodesfiinta dupa ce a primit o grea lovitura la meciul cu Steaua, de duminica. Ultras Viola a pierdut bannerul, care a fost furat de suporteri ai echipei Steaua. "Dupa meciul de duminica cu Steaua, grupul Ultras Viola isi anunta autodesfiintarea dupa ce bannerul nostru a fost capturat de fanii Stelei de la peluza sud. Consideram ca este un gest normal atat timp cat bannerul nostru a fost capturat de suporteri adversi. Vom continua sa sustinem pe FC Arges indiferent de grupul din care vom face parte!"

STADION
Chiar daca a gazduit sambata meciul dintre Dacia Mioveni si Juventus Bucuresti, din cadrul primei etape a Seriei a doua a a Diviziei B, suprafata de joc de la Mioveni se prezinta in bune conditii. "In primele zile ale acestei saptamani a plouat si a nins continuu, dar drenajul foarte bun pe care il are terenul a facut ca el sa fie perfect pentru partida de duminica. Nu ne facem probleme nici daca va continua sa ploua. FC Arges se va prezenta onorabil in fata Rapidului pe o suprafata de joc foarte buna", a declarat ieri presedintele Clubului Dacia Mioveni, Ion Tutala. Pretul biletelor de intrare la meciul cu Rapid este 50.000 de lei, intrare generala.
×
Subiecte în articol: sport argeş