x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fetele noastre cuceresc Orientul

Fetele noastre cuceresc Orientul

de Oana Georgescu    |    21 Oct 2007   •   00:00
Fetele noastre cuceresc Orientul

După triumful recent al Cristinei Fedorca (16 ani), originară din Negreşti Oaş, la finala mondială a concursului Model of Models 2007, alte două frumuseţi de pe plaiurile noastre ne reprezintă pe podiumuri. Alexandra Beldiman şi Alexandra Beţiu, ambele in vărstă de 18 ani, s-au alăturat reprezentantelor a peste 25 de ţări din intreaga lume.

Două romănce au ajuns de căteva zile in Taiwan, ţară care va găzdui, la 27 octombrie, cea de-a 16-a ediţie a concursului Miss Young International 2007.

După triumful recent al Cristinei Fedorca (16 ani), originară din Negreşti Oaş, la finala mondială a concursului Model of Models 2007, alte două frumuseţi de pe plaiurile noastre ne reprezintă pe podiumuri. Alexandra Beldiman şi Alexandra Beţiu, ambele in vărstă de 18 ani, s-au alăturat reprezentantelor a peste 25 de ţări din intreaga lume. Timp de o săptămănă, pănă la marea finală, care va avea loc in capitala Taipei, la 27 octombrie, organizatorii le-au rezervat frumoaselor concurente un program turistic de excepţie. Vizitele la cele mai importante obiective istorice, culturale şi arhitectonice din oraşele Taichung, Tainan (Confucius Temple, Chikkan Tower), Pingtung, Kaohsiung şi, bineinţeles, Taipei, primirile la cel mai inalt nivel de către oficialităţile oraşelor, prezentările de modă şi show-urile, vizitele la cele mai mari Parcuri Naţionale şi de distracţii (celebrele "Mala Bay", Taichung, Lin Mo - Niang Park, Tainan sau Kanting National Park, Pingtung) sau dejunurile şi cinele la cele mai faimoase restaurante, unde sunt servite sute de feluri de preparate tradiţionale, au fost şi sunt pregătite in cel mai mic detaliu de organizatori.

DISCIPLINĂ. Desigur, programul de repetiţii pentru Marea Finală, dar şi pentru finalele Miss Congeniality (Taichung), National Costume Show (Tainan) şi Best Swimsuit (Kenting National Park, Pingtung) este respectat intocmai. Deja cele două Alexandre ale noastre, deopotrivă frumoase şi inteligente, s-au făcut remarcate. Zilnic, fotografiile lor apar in cotidianele locale şi sunt solicitate pentru interviuri la tv. Alexandra Beldiman a triumfat la finala naţională Miss Festival Valea Prahovei 2007, a reprezentant Belgia la concursul de frumuseţe Miss Diaspora - Callatis 2006 şi a reuşit să se claseze pe primele locuri intr-o finală la care au participat peste 20 de frumuseţi de origine romănă din intreaga lume. Are 18 ani şi a fost timp de trei ani elevă a Colegiului Athenée Royale de Woluwe Saint Lambert din Bruxelles. Acum este in clasa a XII-a a Şcolii Centrale din Bucureşti. Vorbeşte la perfecţie franceza şi engleza şi a practicat tenisul de cămp la Academia "Saint Jose" din Bruxelles. Dimensiunile frumoasei fiice de ofiţer (tatăl său a lucrat trei ani la Reprezentanţa Internaţională NATO a Romăniei la Bruxelles) sunt: 1,74 m, 88-60-90. Alexandra Beţiu (1,73 m, 52 kg, 90-62-90) este studentă in anul I a Facultăţii de Drept - Universitatea Spiru Haret.

Despre frumoasa blondă cu ochii verzi presa din Taiwan a scris că este copia fidelă a actriţei Cameron Diaz. Mult succes pentru fetele noastre!

×
Subiecte în articol: antimonden