x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Fantoma-mireasă şi legenda sa ascunsă în întunericul pădurii Radovan

Fantoma-mireasă şi legenda sa ascunsă în întunericul pădurii Radovan

23 Iun 2020   •   17:16
Fantoma-mireasă şi legenda sa ascunsă în întunericul pădurii Radovan

Un loc plin de mister, despre care se spune că ar fi bântuit de mai bine de saşe decenii se află în comuna doljană Radovan.

Locul de poveste este pădurea de la marginea satului, de care oamenii se tem şi pe care o ocolesc, mai ales după lăsarea întunericului.

Sentimentul de groază al sătenilor este potenţat de o legendă, care a dat naştere unor fenomele ciudate ce s-au petrecut aici de-a lungul timpului.

Oamenii locului afirmă cu tărie că mulţi bărbaţi şi-au găsit sfârşitul aici, fie în accidente de maşină, fie în Lacul Fântânele, care este încojurat de această pădure.

Legenda vorbeşte despre o tânăra, pe numele său Ileana, care a plecat din Moldova în căutarea unui trai mai bun. S-a angajat la un bărbat bogat din Radovan, care a început imediat să îi facă ochi dulci. Fata nu a cedat avansurilor lui, însă a fost batjocorită şi a rămas însărcinată. Neputând să treacă peste această traumă şi peste gândul că va purta în pântec un copil nedorit, fata s-a dus în pădure într-o zi şi nu s-a mai întors, fiind găsită dimineaţa de către localnici, spânzurată de o creangă. Oamenii au fost înmărmuriţi, stupoarea devenind şi mai mare când s-a constatat că fata nu era de fapt gravidă.

De atunci, deşi pare de necrezut,„Mireasa din Radovan“.............

Citește mai departe AICI

×