x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Din 11 martie, Jurnalul Naţional şi Editura Litera îţi aduc Muzzy

Din 11 martie, Jurnalul Naţional şi Editura Litera îţi aduc Muzzy

28 Feb 2011   •   20:18
Din 11 martie, Jurnalul Naţional şi Editura Litera îţi aduc Muzzy

154158-untitled-1.jpgMadre! Vater! Papà! Mère! Mother! În premieră în România…

Cât este de important pentru copilul tău să cunoască cel puţin o limbă străină? Cum va influenţa aceasta viitorul său? La şcoală sau la serviciu, engleza şi franceza sunt primele pe lista obligatorie! Şi cum trăim în secolul vitezei şi al globa­lizării, limbi precum germana, ita­liana sau spaniola ar trebui să fi­gureze, de asemenea, în bagajul nostru de cunoştinţe. Cu foarte puţin efort, limbile străine nu vor mai fi în curând un mister pentru micuţul tău.

Cursul reprezintă un program de învăţare rapidă a limbilor străine, marele său merit fiind chiar acela că funcţionează cu aceeaşi eficienţă şi în rândul copiilor sau al adolescenţilor, dar şi în rândul adulţilor. Copilul tău va învăţa cele mai importante cuvinte din cinci limbi străine: concepte despre sănătate, timp, sentimente, zilele săptămânii, oameni şi locuri, despre cum să se îmbrace, despre familie şi prieteni, despre viaţa de... acasă şi sute de alte cuvinte şi fraze, care reprezintă baza vocabularului oricărei limbi a lumii.

Astăzi, Muzzy este un veritabil reper inter­naţional în domeniu, constituindu-se în cel mai re­putat program de învăţare a limbilor străine. Timp de 30 de săptămâni, în fiecare vineri, Jurnalul Naţional va fi însoţit de... Muzzy! Preţul unui volum va fi de 14,9 RON. La startul acestui proiect, vineri, 11 martie, Jurnalul Naţional şi Editura Litera îţi pregătesc o surpriză: poţi achi­ziţiona primele două volume din colecţia "Muzzy" (carte+CD şi carte+DVD) la preţul promoţional de 14,9 RON.

Cursul multilingvistic cuprinde: 15 cărţi cu DVD, care prezintă o poveste antrenantă cu personaje simpatice, susţinută de desene animate şi de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale în fiecare limbă. Muzzy interactiv cuprinde 15 cărţi cu CD: peste 1.000 de exerciţii şi de jocuri pe calculator. Cerinţele de rezolvare sunt subtitrate în limba română.

De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a câştigat o serie de premii importante: Parents' Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, Ame­rican Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Worlddidac Award, Le Journal Français.

×
Subiecte în articol: muzzy