x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Momente şi spiţe - Ziarul românesc

Momente şi spiţe - Ziarul românesc

de Viorel Ilişoi    |    20 Iul 2011   •   21:00

Doamnelor si domnilor, astazi va prezentam un produs special: 'Ziarul romanesc'.

Poate fi citit dintr-o privire. Va ramane mai mult timp pentru televizor, gratar, meci, flecareala. O pagina, o privire; o pagina, o privire. Pentru ca, practic, acest ziar nu are continut. Si daca in paginile sale singurele cuvinte tiparite sunt cele doua din titlu, 'ziarul' si 'romanesc', dupa ce veti rasfoi aceasta minunata pu­blicatie a zilelor noastre veti fi la fel de bine informati ca si atunci cand cititi oricare alt ziar de pe piata. Este in asa fel conceput, incat sa aveti bucuria de a-l putea citit fara prea multa bataie de cap, ba chiar fara nici o bataie de cap. Pur si simplu nu e nevoie sa il cititi, sau nu conteaza daca il cititi sau nu. Important e sa il cumparati cat mai des sau, mai bine, sa va abonati.

Pentru fiecare ziar cumparat va mai oferim unul gra­tuit. Sa-l oferiti la randul dumneavoastra sotului sau so­tiei. Fiecare sa aiba ziarul lui. E o inimaginabila sa­tis­factie sa aiba fiecare ziarul lui, sa citeasca ceva ce nu a mai citit nimeni inainte, sa-si creeze imaginea unui om cu preocupari serioase. In plus, atatea bacterii adapostite de hartie nu se mai transmit de la unul la altul.

Dar nu unul, ci doua ziare gratuite va oferim pe lan­ga exemplarul cumparat. Trei ziare gratis! Patru! Pa­tru ziare cadou pentru un ziar cumparat de la noi! Ca­dou! Puteti sa-i dati si vecinului, si prietenului care vine duminica in vizita, si domnului care va citeste con­torul si crede despre dumneavoastra ca nu cititi nimic.

Ziarul romanesc, cu hartia lui de cea mai buna ca­li­tate, este ideal pentru invelit slanina sau alte alimente pe care le aducem de la tara, le luam la seriviciu, la pic­nic. Ziarele de tip vechi, pline de anchete si reporta­je, de tot felul de articole pentru care trebuia sa consu­mati mult timp ca sa le cititi, lasau imprimate pe alimen­te urmele tuturor acestor produse jurnalistice. Ati in­cer­cat vreodata sa mancati slanina cu titluri pe ea? Va stau consoanele si vocalele in gat. 'Ziarul ro­ma­nesc' este hartie pura si va scapa de acest inconvenient.

Puteti confectiona din el niste minunate cornete. Astfel, va puteti lua semintele cu dumneavoastra la meci, la teatru, in parc, peste tot. Cu un singur asemenea cornet, imens, puteti merge la cinci meciuri. Puteti sa va faceti un coif minunat, deosebit de util in aceste zile caniculare, la zugravit, sau fara nici un scop anume, pur si simplu din placerea de a purta un coif dintr-o hartie excelenta. Puteti sa stergeti geamurile cu ziarul, sa acoperiti mobilierul cand reparati ceva prin casa, puteti sa va faceti evantaie. Este ideal pentru origami si pocnitori de hartie. La cerere, poate fi livrat in format mare, oricat de mare, asa incat va puteti folosi de el in orice situatie fara grija ca nu veti avea suficienta hartie la indemana.

Un alt avantaj al 'Ziarului romanesc' este acela ca nu va creeaza nici un fel de probleme. Citindu-l, nu puteti fi banuit de simpatii politice nepotrivite. Pentru ca ziarul nostru nu are nici un efect, pur si simplu nu se intampla nimic dupa aparitia lui. E ca atunci cand aruncam cu o pietricica in apa si acele delicate cercuri con­centrice nu se mai formeaza. Ziarul nostru nu inraureste cu nimic lumea despre care scrie in felul sau. Ziarele de tip vechi, cele care daramau potentati dintr-o singura ancheta iscusit realizata, sunt o amintire.

Ziarul nostru nu are reclame plictisitoare. Nimic nu pateaza albul nesfarsit al ziarului nostru. Asa traieste 'Ziarul romanesc': fara reclame. Cum reusim sa-l editam in continuare, nici noi nu intelegem prea bine. Dar in mod sigur sigur ne platim angajatii cu mai putini bani, deoarece le cerem sa scrie lucruri care oricum nu se citesc.

Cine se aboneaza pe doua saptamani primeste de la noi un mixer. O data cu abonamentul pe o luna primiti un minunat robot de bucatarie care va va scapa de multe neplaceri si eforturi acasa la dumneavoastra. Ulei, zahar, faina, mirodenii – toate aceste minunate alimente fara de care viata noastra ar fi nu doar mai urata, dar chiar imposibila – vor fi ale dumneavoastra, alaturi de mixer si robot, daca va abonati pentru sase luni. Iar daca veti contracta un abonament pentru un an, pe langa toate aceste minunate cadouri veti primi si un raft in care sa va asezati cartile primite o data cu ziarul nostru. Precum stiti, asemenea tuturor celorlalte ziare de pe piata, si 'Ziarul romanesc' se vinde cu carte. Noi va oferim o carte gratuita. Doua carti. Trei. Patru carti. Cinci carti gratuite pentru fiecare ziar cumparat.

Si peste toate acestea, un milieu. Il puteti asterne pe raftul cu carti. Va oferim si un peste de sticla, de pus pe milieu.

Cititi presa, oameni buni!

Cumparati 'Ziarul romanesc'!

×
Subiecte în articol: special