x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 36 de noi cazuri de Covid-19 în Premier League. Numărul total al infectărilor a ajuns la 207

36 de noi cazuri de Covid-19 în Premier League. Numărul total al infectărilor a ajuns la 207

11 Ian 2021   •   22:37
36 de noi cazuri de Covid-19 în Premier League. Numărul total al infectărilor a ajuns la 207

36 de persoane, jucători și membrii ai staff-urilor cluburilor engleze, au fost depistate pozitiv în urma testelor pentru Covid-19 din ultima săptămână, anunță Premier League, citat de BBC Sports.

În Premier League s-au efectuat în ultima săptămână 2.593 de teste, în două runde, conform sursei citate. Între 4 și 7 ianuarie au rezultat în urma testelor 27 de noi cazuri pozitive, alte 9 fiind depistate după testele efectuate între 8 și 10 ianuarie.

Numărul este într-o ușoară scădere, după cele 40 de cazuri identificate în săptămâna anterioară.

Vestea vine în ziua în care meciul din Premier League dintre Tottenham și Aston Villa a fost amânat din cauza cazurilor de coronavirus în tabăra celor de la Aston Villa și după ce fotbalul scoțian a fost suspendat timp de trei săptămâni din cauza numărului tot mai mare de cazuri.

Săptămâna trecută, Dean Smith, managerul celor de la Vila, și echipa sa, au trebuit să se izoleze, terenul de antrenament fiind închis în urma a 14 teste pozitive identificate la club.

În ultimele două săptămâni a existat o creștere accentuată a cazurilor.

Numărul total de cazuri depistate în acest sezon în Premier League se ridică astfel la 207, 76 dintre acestea fiind înregistrate doar în ultimele două săptămâni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: premier league covid