x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A murit antrenorul Ionuț Popa

A murit antrenorul Ionuț Popa

de Adi Munteanu    |    26 Iun 2020   •   07:48
A murit antrenorul Ionuț Popa

Unul dintre cei mai pitorești antrenori din Liga 1, Ionuț Popa, a murit ieri, 25 iunie, la vârsta de 67 de ani, la Spitalul Județean Arad, în urma mai multor atacuri cerebrale cauzate de mai multe tumori pe creier.

A antrenat pentru prima oară în Liga 1 în 2012, când a promovat UTA. Apoi a mai antrenat FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, ACS Poli Timișoara și din nou UTA, când a fost director tehnic. S-a retras în urmă cu un an din fotbal pentru a se îngriji de sănătate, însă a promis că este doar o pauză și că va reveni să sărbătorească o nouă promovare a UTA în Liga 1, pe care, din păcate, nu a mai apucat-o. Jucătorii arădeni au promis că îi vor dedica promovarea, iar suporterii au cerut ca o tribună a noului stadion din Arad să-i poarte numele.

 

Marea problemă a fotbalului românesc este legată de conducători. Nu sunt de valoare. Nu mai avem un Ion Alecsandrescu. Avem alții, mari filosofi în ale științei fotbalului. Numai antrenor să nu te faci în țara asta!

Ionuț Popa, interviu din 2013

×
Subiecte în articol: Ionuț Popa