x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali s-a răzgândit. Vrea antrenor italian 

Becali s-a răzgândit. Vrea antrenor italian 

de Theodora Şutiu    |    30 Mai 2019   •   14:30
Becali s-a răzgândit. Vrea antrenor italian 
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Gigi Becali continuă să caute un nou antrenor după ce tehnicianul echipei Metan Mediaș,  Edi Iordănescu, ar fi decis, după mai multe negocieri, să nu vină la FCSB. Astfel, patronul roș-albaștrilor s-a reorientat și testează piața italiană.

Walter Zenga (59 de ani), Devis Mangia (44 de ani) și Cristiano Bergodi (54 de ani) au șanse de a fi numiți ca succesori ai lui Mihai Teja. Zenga este de departe favorit, mai ales că are şi susţinerea directorului sportiv al clubului, Mihai Stoica. În prezent, Zenga nu are echipă, după ce a fost dat afară în luna martie de la Venezia, şi declară că s-ar întoarce oricând la FCSB: „Da, mi-aș dori să antrenez iar în Romania! Uite, la Dinamo nu a mers, la Cluj e prietenul meu Dan Petrescu, la Viitorul e prietenul meu Gică Hagi, la FCSB sau Steaua nu e nimeni acum. Sunt MM și Gigi, prietenii mei. Și mai e și Duckadam, căruia vreau să-i mulțumesc pentru că a vorbit frumos de mine și a spus că sunt potrivit pentru Steaua. Mi-ar plăcea. Telefonul meu e deschis”, a declarat Zenga, la ProTV .

Am văzut că Edi a lăsat un pic parfumul în București și a plecat înapoi! Se pare că se accesează acum o filieră italiană la FCSB. Cam așa se vede de sus, pentru că știm că are un profil aparte clubul. Dacă facem acum un clasament, cred că primele trei locuri sunt ocupate de reprezentanți ai Italiei

- Narcis Răducan

×
Subiecte în articol: gigi becali