x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj este cu gândul la meciul cu FC Sevilla. Începe primăvara europeană

CFR Cluj este cu gândul la meciul cu FC Sevilla. Începe primăvara europeană

de Adi Munteanu    |    13 Feb 2020   •   09:12
CFR Cluj este cu gândul la meciul cu FC Sevilla. Începe primăvara europeană

Pentru o săptămână, prioritatea lui Dan Petrescu este meciul din șaisprezecimile Europa League contra celor de la FC Sevilla de joia viitoare. Primul meci se desfășoară acasă, pe stadionul din Gruia. Mai mult, pentru a avea o susținere cât mai mare, oficialii clubului au lansat o invitație către copii, care vor avea acces gratuit.

 

CFR a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea meciului de săptămâna viitoare din Europa League cu Sevilla. A avut parte și de un meci foarte util, cu FCSB, scor 1-0, bucureștenii fiind considerați de Dan Petrescu asemănători ca stil de joc. În plus, își vor verifica forțele și cu Viitorul, echipă care este, în acest moment, la limita calificării în play-off-ul Ligii 1. Dacă pentru elevii lui Hagi este obligatoriu o victorie, pentru CFR este mai important să verifice potențialul echipei pentru meciul mult mai important din cupele europene.

 

Duminică, derby-ul Ligii 1

Dacă la Cluj se fac pregătiri pentru meciul cu Sevilla, la București se ascut orgoliile pentru derby-ul Dinamo-FCSB. Dinamovișii au pierdut și matematic posibilitatea de a prinde play-off-ul Ligii 1 însă șansa unei victorii în fața marilor rivali ar mai salva în fața suporterilor sezonul rușinos pe care l-au avut până acum. În ceea ce privește FCSB-ul, o victorie i-ar menține în apropierea liderului și totodată speranța la titlu. Programul ar avantaja echipa lui Vintilă, iar cele două etape rămase de disputat, cu Dinamo și Chindia, ar trebui să-și asigure cele 6 puncte. Cum CFR și Universitatea Craiova au meci direct în ultima etapă, bucureștenii ar putea profita, însă cum s-au încurcat și cu Academica Clinceni...

 

 

×
Subiecte în articol: cfr cluj fc sevilla