x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj, la o victorie de ghioceii fotbalului european

CFR Cluj, la o victorie de ghioceii fotbalului european

de Adi Munteanu    |    07 Noi 2019   •   11:15
CFR Cluj, la o victorie de ghioceii fotbalului european

Meci foarte important diseară, în Gruia, pentru echipa lui Dan Petrescu. O victorie cu Rennes ar face-o principală favorită la ocuparea locului 2 în grupă, apoi, cu o victorie și cu Celtic, tot pe teren propriu, ar duce CFR Cluj în poziția de lider al grupei.

Vești bune pentru Dan Petrescu în perspectiva meciului de diseară din Europa League contra francezilor de la Rennes: nu are niciun jucător accidentat, singurul indisponibil este bosniacul Susici, suspendat pentru meciul de azi în urma cartonașului roșu încasat în meciul tur. La oaspeți este posibil să apere tot puștiul de 16 ani Pepe Bonet, deoarece Mendy este suspendat, iar celălalt portar, Salin, este încă accidentat. Astfel este posibil ca în poartă să fie Bonet, iar rezerva lui să fie Damergy, care are 17 ani!

De asemenea, echipa clujeană are obligația să spele rușinea din meciul tur, când, chiar dacă a câștigat, jocul a lăsat mult de dorit, deși a avut doi oameni în plus pe teren și un copil în poarta adversă.

În mare, Dan Petrescu va folosi aceeași echipă cu care a început și meciul tur, Arlauskis - Cestor, Burcă, Boli, Camora - Bordeianu, Djokovici, Culio, Deac - Traore, Omrani.

Următoarele meciuri ale CFR-ului sunt cu Lazio Roma pe 28 noiembrie, în deplasare, și cu Celtic Glasgow pe 12 decembrie, acasă, pe terenul din Gruia.

Clasamentul Grupei E

1. Celtic 3 2 1 0 5:2 7

2. CFR Cluj 3 2 0 1 3:3 6

3. Lazio 3 1 0 2 4:5 3

4. Rennes 3 0 1 2 2:4 1

×