x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Andy Murray, numărul 1 mondial ATP, a fost eliminat după primul meci

Andy Murray, numărul 1 mondial ATP, a fost eliminat după primul meci

12 Mar 2017   •   12:50
Andy Murray, numărul 1 mondial ATP, a fost eliminat după primul meci

Tenismanul britanic Andy Murray, numărul 1 mondial, a fost eliminat, sâmbătă, după primul meci, contând pentru turul secund al Turneului Masters 1000 de la Indian Wells, fiind învins, cu 6-4, 7-5 (5) de canadianul Vasek Pospisil, aflat în prezent pe locul 129 în ierarhia ATP. 

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât scoţianul venise în California plin de încredere, după ce obţinuse primul titlu din acest an, săptămâna trecută, la Dubai. În schimb, canadianul Pospisil, cu un un prim serviciu sigur şi eficient (68 la sută din prima minge câştigătoare, 5 aşi), a reuşit să contracareze principala arma a lui Murray, returul de serviciu. 

În turul următor, Pospisil va juca împotriva sârbului Dusan Lajovic, nr. 106 mondial, care l-a întrecut pe favoritul 30 al turneului, spaniolul Feliciano Lopez, cu 6-2, 4-6, 7-6 (2), relatează Agerpres.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, elveţianul Stan Wawrinka, nr. 3 mondial, s-a calificat uşor în turul 3, dispunând cu 6-3, 6-4 de italianul Paolo Lorenzi, urmând să-l întâlnească pe germanul Philipp Kohlschreiber, care a profitat de abandonul ucraineanului Aleksandr Dolgopolov. 

×
Subiecte în articol: andy murray tenis atp