x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Antrenorul echipei Arsenal, infectat cu noul coronavirus

Antrenorul echipei Arsenal, infectat cu noul coronavirus

13 Mar 2020   •   10:40
Antrenorul echipei Arsenal, infectat cu noul coronavirus
Sursa foto: Instagram Mikel Arteta

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tehnicianul de 37 de ani a primit răspunsul în această seară, anunţă clubul londonez, transmite BBC Sport.

Arsenal anunţă că se aşteaptă ca toţi jucătorii primei echipe, dar şi colegii lui Arteta din staff-ul tehnic, să se autoizoleze, conform normelor în vigoare. Londonezii au decis să închidă şi cele două baze de pregătire ca metodă de precauţie

„Este foarte dezamăgitor, însă am fost testat după ce m-am simţit rău. Voi reveni la muncă imediat ce mi se va permite”, a fost prima reacţie a lui Arteta, postată pe site-ul clubului.

Formaţia din Premier League a anunţat că va investiga persoanele cu care Arteta a intrat în contact şi se va încerca respectarea normelor impuse de Guvern.

Oficialii din Premier League nu au luat nicio măsură în contextul pandemiei de coronavirus, precum suspendarea campionatului sau disputarea meciurilor fără spectatori, însă Arsenal a confirmat că îi va fi imposibil să joace în partidele următoare. Echipa lui Arteta ar fi trebuit să evolueze sâmbătă, pe terenul lui Brighton. O şedinţă de urgenţă va avea loc mâine, în care oficialii campionatului britanic vor decide ce se va întâmpla cu competiţia.

Ultimul meci al lui Arsenal a avut loc pe 7 martie, contra lui West Ham United, scor 1-0.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Mikel Arteta