x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cum analizezi corect un meci de fotbal pentru pariuri?

Cum analizezi corect un meci de fotbal pentru pariuri?

28 Iul 2021   •   22:11
Cum analizezi corect un meci de fotbal pentru pariuri?

Dacă ai ajuns la disperare şi nu ştii ce să mai faci pentru a-ţi îmbunătăţi tactica şi pentru a înregistra noi câştiguri la pariurile sportive, ei bine, ai venit în locul potrivit, deoarece pe parcursul acestui articol vei învăţa cum analizezi corect un meci de fotbal pentru pariuri.

Da, din păcate analiza corectă a meciului reprezintă doar un factor, conform tipsterilor 10pariuri.ro care posteaza zilnic în secțiunea ponturi pariuri experti. Dar totuși un factor extrem de important pentru a-ţi putea asigura şi spori câştigurile. Desigur, este important să ai şi o bună administrare a balanţei, cât şii o strategie în ceea ce ţine modul de pariere. Însă, aceşti factori îţi sunt de folos doar până la un punct. De altfel, o bună parte din pariori îşi reduc rapid şansele de câştig atunci când fac o analiză superficială pentru unul sau mai multe evenimente. Prin “analiză superficială”, facem referire doar la poziţia în clasament, cât şi la ultimele rezultate înregistrare.

Ce să luam în considerare pentru analiza unui meci de fotbal?

Iată că a venit momentul în care să trecem în revistă cei mai importanţi factori pe care trebuie să îi luăm serios în considerare dacă vrem să înregistrăm câştiguri la pariurile sportive.

Vorbim aici de factori importanţi precum echipele ce se întâlnesc, poziţia acestora în clasament (da, este destul de important să vedem cum s-a descurcat fiecare echipă pe parcursul sezonului). Totodată, avantajul terenului propriu trebuie să fie un factor de luat în considerare, deoarece există echipe ce sunt aproape imbatabile pe teren propriu, dar şi echipe ce vin din postura de oaspeţi şi pornesc cu şansa a doua, tocmai din acest punct de vedere.

Totodată, un istoric al întâlnirilor directe este foarte important, deoarece există echipe ce nu se simt prea bine în faţa unei alte echipe. Însă, dacă observăm că ultimele întâlniri directe datează de mai bine de 2 ani, acest factor poate deveni nesemnificativ.

Forma de moment ar putea să fie unul din cei mai importanţi factori, deoarece cu toţii ştim că pe parcursul unui sezon pot exista echipe ce înregistrează o formă spectaculoasă, la care nu s-ar fi aşteptat nimeni, dar şi echipe cu pretenţii ce nu reuşsesc să iasă dintr-o pasă proastă.

De altfel, un ultim factor destul de important în ceea ce ţine analiza unui meci de fotbal ţine de însemnătatea respectivului meci. Aici putem da peste o echipă ce deja şi-a adjudecat campionatul şi locul pentru accederea în competiţiile europene care să se dueleze cu o echipă ce trage tare pentru salvarea de la retrogradare sau pentru prinderea unui loc de cupe europene. Ei bine, în mod normal favoriţii ar fi cei ce deja au câştigat campionatul, însă lucrurile pot sta diferit, deoarece aceştia vor putea testa noi jucători, noi tactici, şi aşa mai departe, astfel încât nu vor juca la capacitate maximă, pe când ceilalţi vor da totul pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Concluzii

Aşadar, mai sus ţi-am etalat o listă cu cei mai importanţi fatori în ceea ce ţine analiza unui meci de fotbal astfel încât să îţi poţi spori câştigurile. Însă, pe lângă aceşti factori foarte importanţi, totul trebuie să se îmbine şi cu un gram de noroc, astfel încât totul să iasă perfect, iar la finalul zilei să te bucuri de profit.

Cel mai important este să nu disperi şi să nu încerci să joci la recuperare, deoarece astfel nu vei rezolva nimic şi vei ajunge să pierzi şi mai mult, poate mai mult decât ţi-ai putea permite, doar din dorinţa de a recupera.

În concluzie, rămâi calm, aplică cele învăţate mai sus şi nu te speria dacă nu vei câştiga.  Norocul poate nu a fost de partea ta în ziua respectivă.

×