x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Gheorghe Hagi - Naţionala Belgiei este exemplul de urmat pentru România

Gheorghe Hagi - Naţionala Belgiei este exemplul de urmat pentru România

01 Aug 2019   •   20:30
Gheorghe Hagi - Naţionala Belgiei este exemplul de urmat pentru România

Naţionala Belgiei ''este marele exemplu de urmat pentru România'', a declarat fostul mare fotbalist român Gheorghe Hagi, antrenor al echipei FC Viitorul, pentru ziarul Het Laatste Nieuws.

Belgia a devenit o ţară familiară pentru român, al cărui fiu, Ianis, a semnat în această vară cu Genk. Ca antrenor al Viitorului Constanţa, Hagi a întâlnit altă echipă belgiană, Gent, în manşa a doua a turului doi preliminar al Europa League.

Hagi a vorbit despre selecţionata Diavolilor Roşii: "Trebuie să felicit Belgia. Este ţara care a progresat cel mai mult în ultimii zece ani."

"Naţionala voastră evoluează la un nivel foarte înalt şi este fără îndoială marele exemplu de urmat pentru România. Alături de Olanda, Belgia e una din ţările de la care avem de învăţat pentru viitorul naţionalei noastre. Dacă ne organizăm bine, vom putea merge şi noi în direcţia aceasta", a spus cel supranumit "Maradona din Carpaţi".

"Aveţi un antrenor foarte bun şi aţi dobândit multă experienţă la ultima Cupă Mondială. La unul din următoarele turnee majore, Belgia va fi aproape să câştige un Campionat European sau un Mondial".

Fostul mijlocaş ofensiv, care a evoluat la Real Madrid între 1990 şi 1992, crede că belgianul Eden Hazard se va impune la echipa din capitala Spaniei, cu care a semnat în această vară.

"Va reuşi, fără îndoială. E în floarea vârstei şi are calităţile necesare. Va avea un rol asemănător cu al lui Messi la Barcelona. E foarte important să poată face diferenţa, dar ai rezultate şi datorită echipei pe care o ai în spate. Să sperăm că Real va construi o echipă solidă care să-l ajute. Îmi place să-l privesc pe Hazard jucând", a conchis Hagi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: hagi belgia romania