x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lucrările de modernizare a nocturnei de pe Arena Națională au fost finalizate

Lucrările de modernizare a nocturnei de pe Arena Națională au fost finalizate

17 Mai 2021   •   14:17
Lucrările de modernizare a nocturnei de pe Arena Națională au fost finalizate

Primăria Capitalei a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a instalației de nocturnă de la Arena Națională, în vederea organizării turneului UEFA EURO 2020.

Lucrările au vizat amplasarea de noi reflectoare, iar parametrii de luminozitate au fost verificaţi de o echipă specializată a UEFA, în câteva sute de puncte de pe gazon.

În vederea organizării Euro 2020, Primăria Capitalei a realizat o serie de investiţii necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului, precum: schimbarea gazonului, înlocuirea a aproximativ 10.000 de scaune, înlocuirea sistemului de control acces prin montarea de turnicheţi noi, modernizarea sistemelor de supraveghere video, realizarea unui sistem Voce date hardware şi software Arena Euro 2020 şi modernizarea sistemului de informare spectatori şi a sistemului video de la tabela electronică.

Euro 2020, amânat în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală:
-Austria – Macedonia de Nord, pe 13 iunie;
-Ucraina - Macedonia de Nord, pe 17 iunie;
-Ucraina și Austria, pe 21 iunie;
-Un meci din optimile de finală, pe 28 iunie.

Mediafax

×
Subiecte în articol: arena nationala