x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Avantajele caselor de pariuri online

(P) Avantajele caselor de pariuri online

22 Mar 2021   •   15:43
(P) Avantajele caselor de pariuri online

Sunt mulți pariori în România care au trecut în online din teama de a petrece timpul in agenții sau din cauza temperaturii scăzute. Unii preferau în trecut să parieze la agenția de la scara blocului pentru că mai discutau și cu prietenii biletul multiplu, alți jucau în online pentru că este mult mai facil. În acest articol vei descoperi avantajele agențiilor de pariuri online.

Avantajele oferite de casele de pariuri online

 

Bonusul la prima depunere

Casele de la colț de stradă nu îți oferă un bonus la primul bilet pariat, deși au anumite oferte pentru biletele cu mai multe pronosticuri. Betfair așteaptă pariorii cu super-cote sportive și oferă bonus la prima depunere cu un rulaj accesibil, la niște cote acceptabile pe care îl poate încasa și un parior amator dacă alege cu grijă meciurile de fotbal, tenis sau baschet.

Poți să pariezi de oriunde

Trăim în epoca vitezei și a internetului. Dacă se întâmplă ceva important pe Terra, afli acea informație într-un minut pe Twitter sau alte rețele de socializare. În zilele noastre toți avem telefoane mobile performante, indiferent de buget pentru că un mobil bun îl poți cumpăra cu o sumă acceptabilă. Acum poți paria de oriunde, de acasă din fotoliu în timp ce te uiți la meciurile din Champions League, din metrou, de la o terasă unde ai ieșit cu prietenii să bei o bere etc. E mult mai rapid să pariezi live de pe mobil, tabletă sau PC decât să te duci până la casa de pariuri din cartier.

Impozitarea la sursă

Nu mai trebuie să te duci la ANAF să plătești impozitul făcut de tine din pariuri sportive pentru că la fiecare retragere, casa de pariuri online oprește acest comision pe care îl datorezi statului român.

Taxele sunt mai mici

La Betfair, plătești un mic comision doar când retragi banii din cont. Banii sunt ai tăi când ajung în portofelul tău, nu când sunt în contul casei de pariuri. E important să reții asta. Casele de pariuri stradale percep un comision pentru fiecare bilet la pariuri. În mediul online nu o să vezi așa ceva.

Pariuri live

Când te uiți la un meci dintr-un campionat puternic din Europa cum ar fi Serie A, Bundesliga, Premier League, Ligue, poți paria live direct pe mobil sau tableta în timp ce urmărești meciul la TV. Astfel poți să simți dinamica meciului, cum joacă echipă gazdă, dacă forțează în atac sau dacă este în apărare pe 2 linii așteptând să lovească pe contra-atac. La casele de pariuri stradale poți paria live, dar trebuie să te deplasezi până acolo.

Diversitate de evenimente sportive

La Betfair găsești o varietate de sporturi pe care să pariezi. De la fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, sărituri cu schiurile, box, arte marțiale mixte în UFC, Formula 1, tenis de masă, golf, șah, curse de cai sau ogari până la handbal sau esports care sunt reprezentate de concursuri între echipe pe Counter Strike sau alte jocuri la modă sau clasice printre tineri. Există și un Campionat Mondial de esports, iar multă lume urmărește live cu sufletul la gură întrecerea dintre cei mai buni gameri din întreaga lume.

Cote la pariuri mult mai mari în mediul online

La Betfair Exchange găsești printre cele mai mari cote de pe piața din România pentru că acolo, această agenție oprește un mic comision dacă ești pe plus și nu o interesează cine câștiga meciul. Se învârt sume de bani importante pentru că nu există teama de a fi blocat indiferent pe ce campionat de fotbal sau de baschet pariezi.

Un cont la o casă de pariuri online înseamnă mai multe posibilități sub aceeași umbrelă, poți să pariezi online, să joci la casino sau la poker, iar asta poți să o faci stând acasă, relaxat cu o cană de cafea sau de ceai în apropiere.

Pariurile trebuie făcute cu responsabilitate, la agenții licențiate și doar de către persoane majore.

×