x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Păpușă Barbie cu chipul lui Naomi Osaka

Păpușă Barbie cu chipul lui Naomi Osaka

08 Mar 2019   •   10:08
Păpușă Barbie cu chipul lui Naomi Osaka

Noua regină a tenisului mondial feminin, japoneza Naomi Osaka, a recunoscut, joi, cu ocazia turneului de la Indian Wells (California), că încă nu poate realiza că există o păpuşă Barbie cu chipul său, relatează AFP. 

"Este ceva extraordinar, întrucât atunci când eram copil m-am jucat mult cu păpuşa Barbie", a explicat ea. "Dar în acelaşi timp, este un pic suprarealist", a adăugat Osaka, care a câştigat US Open 2018 şi Australian Open 2019. 

Născută din mamă japoneză şi tată haitian, numărul unu mondial s-a declarat mândră să "reprezinte oamenii care consideră că nu sunt reprezentaţi", un adevărat obiectiv pentru ea, a mai spus jucătoarea care a detronat-o din poziţia de lider mondial pe românca Simona Halep. 

Păpuşa cu chipul său, cu o bogată podoabă capilară ascunsă sub o şapcă, aparţine colecţiei "Sheroes" (eroi la feminin) din rândul căreia mai fac parte gimnasta Laurie Hernandez şi scrimera Ibtihaj Muhammad. 

Osaka, în vârstă de 21 de ani, a decis să aloce banii pe care îi va câştiga din parteneriatul cu gigantul de jucării Mattel unei şcoli înfiinţate de tatăl său în Haiti. 

Naomi Osaka, deţinătoarea titlului la Indian Wells, va intra direct în turul 2 şi va juca în compania franţuzoaicei Kristina Mladenovic. Tot în turul secund va intra şi Simona Halep, care va juca împotriva cehoaicei Barbora Strycova, care a dispus de elveţianca Viktorija Golubic cu 6-2, 7-6 (4) în primul tur. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbie naomi osaka