x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Premierul Japoniei garantează securitatea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. „JO trebuie să fie dovada că omenirea a învins pandemia”

Premierul Japoniei garantează securitatea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. „JO trebuie să fie dovada că omenirea a învins pandemia”

04 Dec 2020   •   10:44
Premierul Japoniei garantează securitatea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. „JO trebuie să fie dovada că omenirea a învins pandemia”

Premierul Japoniei, Yoshihide Suga, a afirmat, vineri, în fața Organizației Națiunilor Unite, că garantează securitatea viitoarelor Jocuri Olimpice de la Tokyo.

Afirmaţiile lui Suga sunt cuprinse într-un mesaj înregistrat adresa Adunării generale a Naţiunilor Unite, în cadrul unei sesiuni speciale de două zile care a debutat joi, pentru a analiza răspunsul mondial la criza declanşată de COVID-19, informează EFE.

De asemenea, acesta a afirmat că Jocurile Olimpice care vor debuta pe 23 iulie 2021 trebuie să fie „dovada că omenirea a învins pandemia”.

În opinia lui Yoshihide Suga, colaborarea mondială este linia de acţiune în lupta împotriva acestei pandemii. "Criza ne-a amintit necesitatea solidarităţii globale", a spus premierul.

×
Subiecte în articol: jocurile olimpice tokyo 2021