x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Președintele Real Madrid, implicat într-un scandal mediatic

Președintele Real Madrid, implicat într-un scandal mediatic

13 Iul 2021   •   16:36
Președintele Real Madrid, implicat într-un scandal mediatic

Președintele clubului de fotbal Real Madrid, Florentino Perez, este protagonistul unui scandal mediatic, după ce publicația spaniolă El Confidential a dat publicității înregistrări din 2006, în care acesta face afirmații denigratoare la adresa foștilor jucători madrilei Raul și Casillas.

El a publicat pe site-ul oficial al clubului un comunicat de presă în care face precizări referitoare la dezvăluirile din El Confidențial. Perez susține că declarațiile în care vorbește despre Raul și Casillas cu apelativul „cei mai mari escroci ai Realului” sunt scoase din context.

„Citatele publicate au făcut parte din conversațiile înregistrate în secret de dl José Antonio Abellán, care a încercat să vândă înregistrările de mulți ani fără niciun succes. Mi se pare surprinzător faptul că au fost publicate astăzi de El Confidencial, în ciuda timpului care a trecut.”, arată președintele lui Real Madrid, în comunicat.

Florentino Perez consideră că publicarea acestor conversații, la atât de mult timp după ce au avut loc, este cauzată de implicarea sa în proiectul Super Ligii Europei.

”Problema va fi analizată de avocații mei, care examinează modul de acțiune ce trebuie întreprins”, afirmă Perez/

Mediafax

×
Subiecte în articol: real madrid