x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Regina Elisabeta a felicitat-o pe Emma Răducanu după victoria la US Open

Regina Elisabeta a felicitat-o pe Emma Răducanu după victoria la US Open

12 Sep 2021   •   11:05
Regina Elisabeta a felicitat-o pe Emma Răducanu după victoria la US Open
Sursa foto: Hepta

Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu imediat după finala de la US Open, printr-o scrisoare publicată pe conturile de socializare ale monarhiei. Pe contul de Instagram al ei şi al prinţului William, Kate a transmis un mesaj de felicitare pentru sportivă.

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără şi e dovada muncii tale extraordinare şi a dedicării. N-am nicio îndoială că performanţa ta ieşită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generaţie a jucătorilor de tenis. Îţi trimit cele mai calde urări, ţie şi mulţilor tăi fani. Elizabeth R.”, i-a transmis Regina sportivei cu origini românești.

O altă membră a Casei Regale, Kate Middleton, i-a scris Emmei Răducanu, care a câştigat US Open la vârsta de 18 ani fără să piardă vreun set.

„Felicitări uriaşe Emma Raducanu pentru performanţele tale uimitoare şi victoria istorică de Grand Slam! Incredibil - suntem cu toţii atât de mândri de tine ”, a scris Kate pe platformă.

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3 și scrie istorie, câștigând US Open 2021. Britanica a ajuns astfel la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi la US Open.

Mediafax

×
Subiecte în articol: emma raducanu regina elisabeta