x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Top sfaturi pentru a juca în siguranță la cazino online

Top sfaturi pentru a juca în siguranță la cazino online

18 Mai 2021   •   09:00
Top sfaturi pentru a juca în siguranță la cazino online
Sursa foto: Michal Parzuchowski - Ynsplash.com

Tot ce trebuie să știi pentru a juca în siguranță la cazino online. Top sfaturi de la jucători și specialiști în jocurile de cazinou.

 

Cu o valoare a jackpot-urile progresive oferite în ultimii ani de peste 142 de milioane de dolari (Mega Moolah, Hall of Gods și Mega Fortune), jocurile de cazino online sunt din ce în ce mai atractive pentru jucători. Și, pe lângă aceste premii cu valoare mare, sloturile și celelalte jocuri de masă și cărți oferă câștiguri fixe, care reprezintă o provocare pentru cei care joacă pe platformele digitale. Însă, înainte de a te înregistra pe un astfel de site, este indicat să iei în calcul o serie de factori care te vor ajuta să joci în siguranță pe termen lung.

 

Evaluează platforma de cazinou în mod obiectiv!

 

Primul lucru pe care trebuie să îl realizezi înaintea completării formularului de înregistrare este să analizezi cazinoul în cel mai obiectiv mod posibil. Pornește de la premiza că pe termen lung cazinourile nu vor pierde niciodată. Iar acest lucru se reflectă în câteva aspecte precum avantajul casei la jocurile de noroc oferite, RTP-ul sloturilor, limitele de pariere, plafonul la depuneri și retrageri, precum și prezența sau absența licenței.

 

Site-urile care oferă sloturi cu un RTP mult mai mic decât cel oficial caută să-și îmbunătățească în mod artificial avantajul casei. În general, orice rată de întoarcere a câștigurilor către jucător care este mai mică de 1 punct în comparație cu valoarea oficială trebuie să dea de gândit. În plus, jocurile de masă cu un avantaj al casei prea mare îi limitează șansele de câștig jucătorului.

Orice cazinou care oferă servicii pe teritoriul României trebuie să fie autorizat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Alte jurisdicții internaționale de încredere în care sunt acreditate platformele digitale de cazinou sunt MGA (Malta Gaming Authority), Gibraltar Gambing License, UK Gambling Commission și Isle of Man Gambling Supervision Commission.

Orgnismele acestea oferă licența într-un termen cuprins între 3 și 6 luni (spre deosebire de Curacao e-Gaming Licensing Authority care oferă foarte rapid licența – în maxim 4 săptămâni, ceea ce înseamnă că procedura de certificare este superficială). Un factor la fel de important pentru un jucător trebuie să fie și certificarea jocurilor care sunt incluse în portofoliul cazinoului.

Acestea sunt testate de laboratoare independente precum eCOGRA, GLI, iTechLabs, TST, SQS, BMM Testlabs, NMi și Gaming Associates. Rolul acestor enitati este de a garanta corectitudinea și imparțialitatea sistemului de generare în mod aleatoriu al numerelor (RNG). Cazinourile al căror software este certificat de unul dintre aceste laboratoare sunt de încredere.

Un alt aspect care trebuie să îți ofere detalii importante despre calitatea cazinoului este frecvența cu care se modifică termenii și condițiile bonusurilor și promoțiilor. Operatorii care schimbă în mod frecvent aceste clauze de acordare a bonificațiilor nu trebuie luați în calcul în vederea înregistrării. La fel cum trebuie procedat și cu platformele care oferă astfel de recompense cu cerințe de rulaj foarte mari.

 

Cât de importante sunt condițiile privind rulajul?

Image Source

 

Cazinourile accentuează în mod special rolul pe care îl au bonusurile în atragerea jucătorilor pe platformă. Ofertele cu procente la depozite și rotirile gratuite cu sau fără depunere constituie un motiv determinant pentru alegerea unui cazinou. Însă jucătorii trebuie să știe că aceste bonusuri sunt fiabile numai în situația în care pot fi rulate corespunzător până la retragere.

Se menționează faptul că rulajul cu cerințe de până la 40x sunt mai ușor de realizat în comparație cu cele peste această valoare. Bonusurile cu adevărat utile unui jucător sunt cele fără condiții de acest gen (cashback, rotiri reale, super rotiri gratis cu valoare mare) sau bonificațiile cu cerințe minime privind rularea bonusului. Cele mai dificil de îndeplinit sunt cele de peste 40x și care solicită atât rularea bonusului, cât și a depunerii.

 

Alte elemente care asigură securitatea online a jucătorului de cazinou

 

În afara acestor factori, site-ul de casino trebuie să prezinte și alte elemente care contribuie la siguranța jucătorului:

•           Software de criptare SSL – pe 128 și 256 de biți, aceste certificate digitale securizate garantează securitatea maximă a datelor și tranzacțiilor jucatorului și care sunt stocate pe serverele cazinoului.

•           Metode de plată certificate – jucătorului îi sunt oferite modalități de plata recunoscute la nivel internațional și care îi permit să aibă parte de tranzacții fără probleme.

•           Plăți efectuate într-un flux constant – garantarea plăților este un aspect important pentru orice jucător, iar asigurarea unui flux continuu dovedește bonitatea cazinoului.

În momentul în care sunt întrunite aceste elemente, jucătorul știe că poate juca în siguranță și că drepturile îi sunt respectate 100% de către cazinoul online.

 

×