x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Wimbledon 2020. Organizatorii vor încasa peste 100 de milioane de lire sterline după anularea turneului

Wimbledon 2020. Organizatorii vor încasa peste 100 de milioane de lire sterline după anularea turneului

05 Apr 2020   •   13:24
Wimbledon 2020. Organizatorii vor încasa peste 100 de milioane de lire sterline după anularea turneului

Turneul de la Wimbledon a fost anulat pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial. După epidemia de SARS din 2003, aceştia au luat mai multe măsuri în ceea ce priveşte asigurarea. Organizatorii turneului vor încasa peste 100 de milioane de lire sterline.

Organizatorii turneului de la Wimbledon au formulat cerea pentru o asigurare de peste 100 de milioane de lire sterline, după ce evenimentul a fost anulat săptămâna aceasta.

Asigurarea celor de la All England Club, în valoare de 1.5 milioane de lire sterline anual, a fost actualizată, în 2003, după pandemia de SARS, atunci când organizatorii au introdus o clauză în privinţa epidemiilor.

Aceasta este pentru prima dată de la cel de-al Doilea Război Mondial, când turneul de la Wimbledon a fost anulat. Acest lucru s-a întâmplat din cauza pandemiei de coronavirus, care continuă să facă ravagii în Regatul Unit.

Până acum, în Regatul Unit, au fost confirmate 41.903 cazuri de coronavirus şi au murit 4.313 de persoane.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Wimbledon 2020