x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1. UTA Arad dă 3 jucători în echipa ideală

A fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1. UTA Arad dă 3 jucători în echipa ideală

07 Mai 2021   •   17:19
A fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1. UTA Arad dă 3 jucători în echipa ideală

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit cel mai bun unsprezece al rundei a 6-a a play-out-ului și play-off-ului Ligii 1. Cei mai mulți componenți ai echipei ideale îi dă UTA Arad, care a câștigat deplasarea de la Astra Giurgiu.

Antrenorul etapei este desemnat Dušan Uhrin, acesta ducând pe Dinamo, cu cea de a treia victorie consecutivă, în afara zonei periculoase a clasamentului.

FCSB și CFR sunt cele două echipe care dau câte doi jucători în echipa ideală, în timp ce Universitatea Craiova nu are nici un reprezentant.

Echipa ideală a etapei a 6-a din play-off şi play-out.

Portar

Florin Iacob (UTA / 27 de ani) - A fost în mare formă, intervențiile sale contribuind din plin la succesul izbutit de arădeni pe terenul giurgiuvenilor.

Fundași

Erico da Silva (UTA / 31 de ani) - A fost din nou decisiv pentru UTA. A înscris a cincea oară în acest sezon, patru dintre goluri fiind marcate cu capul.
Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Actualul căpitan al covăsnenilor are un an 2021 formidabil, cu patru goluri marcate dintre care două în play-off.
Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - Pentru a doua rundă la rând, puternicul fundaş clujean s-a remarcat şi în defensivă, unde a deviat decisiv pentru golul înscris de Itu.

Mijlocași

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - Bucureștenii au bifat al treilea succes la rând, un rol important avându-l căpitanul roş-albilor, care a contribuit decisiv în fiecare dintre aceste meciuri.
Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) - A avut o nouă prestație consistentă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - Revenit printre titulari după accidentare, şi-a făcut din plin simțită prezența în teren, reuşind să scoată două penalty-uri.
Olimpiu Moruţan (FCSB / 22 de ani - FOTO) - A transformat ambele penalty-uri primite de roş-albaştri. Cifre sale în ediția curentă: 8 goluri, 11 pase decisive şi un penalty scos în 31 de apariţii.

Atacanți

David Miculescu (UTA / 20 de ani) - Din nou, tânărul jucător arădean şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1.
Cephas Malele (FC Argeş / 27 dea ani) - Vârful piteştenilor scrie istorie în Liga 1! A înscris pentru a 18-a oară, o performanță realizată în sezonul de debut de către străinii prezenţi de-a lungul timpului în campionatul României doar de Sulejman Demollari în ediţia 1991/1992!
Cătălin Itu (CFR Cluj / 21 de ani) - A înscris singurul gol al meciului de la Clinceni, reuşită care o menţine pe CFR în fruntea clasamentului.

Antrenorul etapei

Dušan Uhrin (Dinamo / 53 de ani) - Le-a redat încrederea jucătorilor dinamovişti, care au regăsit drumul spre victorie. Astfel, conduşi excelent de pe bancă, gruparea roş-albă a bifat trei succese la rând.

Mediafax

×
Subiecte în articol: liga 1