x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB are un nou antrenor

FCSB are un nou antrenor

15 Iul 2020   •   18:47
FCSB are un nou antrenor
Sursa foto: FB FCSB

Toni Petrea este noul antrenor principal la FCSB, anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului

 

„Anton Petrea, noul antrenor al FCSB!

FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020.

Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii).

În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea FCSB!”

 

Toni Petrea a fost timp de 10 ani secundul lui Laurenţiu Reghecampf, cel care a colaborat şi cu Thomas Neubert la ultimele cluburi. 

Patronul celor de la FCSB a mers la baza de antrenament din Berceni unde le-a prezentat jucătorilor noul staff tehnic. Acesta nu va mai avea o prezentare oficială, urmând să apară în faţa presei la conferinţa de presă de dinaintea duelului cu CFR Cluj.

"La antrenamentele FCSB va fi dictatură militară, Nu mai are voie nimeni nici măcar să zâmbeşti la antrenamente. Nu ai voie să râzi, nu ai voie să vorbeşti la antrenamente. Când ieşi pe poartă asta, poţi să te dai peste cap. Cine nu face asta, afară de la antrenamente. Antrenamente până cazi mort, dacă vrei să fii fotbalist. Nu, tată, vrei să fii fotbalist şi să iei milioane de euro trebuie să faci sacrificii. Eu implementez astăzi disciplină de fier şi muncă multă. Se vor adapta" a spus Gigi Becali astăzi despre venirea lui Toni Petrea ca antrenor la echipă.

 

×
Subiecte în articol: Toni Petrea fcsb