x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 0-1. Echipa lui Papură a ratat şi un penalty

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 0-1. Echipa lui Papură a ratat şi un penalty

19 Apr 2019   •   23:16
Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 0-1. Echipa lui Papură a ratat şi un penalty

Universitatea Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Valentin Mihăilă (68), cu capul, din centrarea lui Ivan Martic. Pentru internaţionalul de juniori a fost primul său gol în Liga I.

Universitatea a ratat şi un penalty în min. 61, prin portughezul Carlos Fortes, al cărui şut a fost apărat de portarul David Lazar. Fortes nu a marcat până acum pentru Universitatea.

Corneliu Papură a debutat cu victorie ca antrenor al Universităţii Craiova, într-un meci în care ''alb-albaştrii'' l-au dominat copios în primele 70 de minute.

Universitatea putea primi un nou penalty în min. 62, pentru un fault la Nicuşor Bancu, dar arbitrul a considerat că jucătorul a simulat şi i-a acordat cartonaş galben.

Astra şi-a creat o singură ocazie de gol, prin Valentin Gheorghe, în min. 78, când a şutat în bară.

Universitatea venea după patru meciuri consecutive fără victorie (un eşec în Cupa României, un egal şi două înfrângeri în campionat). Astra a pierdut ultimele trei meciuri de acasă.

În turul play-off-ului, Universitatea a câştigat cu 1-0, iar în sezonul regulat s-a impus cu 3-0 la Giurgiu şi a pierdut cu 1-2 acasă.

AFC Astra Giurgiu - Universitatea Craiova 0-1 (0-0), Stadion ''Marin Anastasovici'' - Giurgiu
A marcat: Valentin Mihăilă (68).
Carlos Fortes (U Craiova) a ratat un penalty în min. 61 (a apărat David Lazar).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×