x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Atacant de la Dinamo București, depistat dopat cu cocaină

Atacant de la Dinamo București, depistat dopat cu cocaină

09 Mar 2021   •   23:00
Atacant de la Dinamo București, depistat dopat cu cocaină
Sursa foto: Hepta

Atacantul lui Dinamo București, Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, susține site-ul doardinamo.ro, citând surse din presa de specialitate.

Doardinamo.ro informează, citind surse din presa sportive, că echipa de fotbal Dinamo București a primit notificare din partea Agenției Naționale Anti Doping, cu privire la situația lui Magaye Gueye. De asemenea, Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au fost înștiințate.

Potrivit sursei citate, substanța descoperită în probele oferite de către Magaye Gueye ar fi chiar cocaina.

Magaye Gueye este suspendat în acest moment din toate activitățile sportive, susțin cei de la doardinamo.ro. Atacantul francez așteaptă rezultatul probei B, care va fi trimisă la un alt laborator. Dacă și proba B va fi pozitivă, dinamovistul riscă o suspendare de 2 ani, conform articolului 72 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

La următoarea încălcare a legislației din domeniul dopingului, Magaye va fi interzis pe viață din activitatea sportivă.

Clubul Dinamo nu riscă nicio sancțiune în urma probei pozitive din cazul lui Magaye Gueye, la fel cum nu există nici pericolul să piardă meciul sau oricare alt meci în care a jucat atacantul în cauză, mai susține sursa citată.

Dinamo se află în dificultate și pentru că atacanții Adam Nemec și Andrei Blejdea sunt accidentați, ceea ce face ca Robert Moldoveanu să rămână singurul atacant disponibil, în cazul în care Agenția Națională Anti Doping va dispune supendarea francezului.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atacant dopat