x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Calificare NEAȘTEPTATĂ pentru ACS Poli Timişoara în semifinalele Cupei României

Calificare NEAȘTEPTATĂ pentru ACS Poli Timişoara în semifinalele Cupei României

29 Mar 2017   •   07:16
Calificare NEAȘTEPTATĂ pentru ACS Poli Timişoara în semifinalele Cupei României
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

ACS Poli Timişoara s-a calificat neaşteptat în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, la loviturile de departajare, cu scorul de 6-5 (0-0 după 120 de minute), pe stadionul ''Dan Păltinişanu''. 

Poli, care s-a calificat şi în finala Cupei Ligii, s-a impus cu atât mai surprinzător cu cât a jucat în zece oameni din minutul 50, când a fost eliminat Alin Şeroni. 

George Alexandru Neagu a transformat lovitura decisivă pentru bănăţeni, după ce şutul cu Ciprian Deac a fost apărat de portarul Vasile Curileac, fost jucător al clujenilor în perioada 2006-2010. 

Octavian Drăghici, Josip Fucek, Josip Soljic, Cristian Bărbuţ, Cristian Scutaru şi George Alexandru Neagu au transformat pentru gazde, iar Filipe Nascimento, Tiago Lopes, Tomislav Gomelt, Billel Omrani şi Cristian Bud. 

De la Poli a ratat Bogdan Străuţ, iar de la clujeni au irosit loviturile Ionuţ Larie, care a avut o execuţie lamentabilă, o scăriţă eşuată, şi Ciprian Deac. 

CFR Cluj şi-a creat mult ocazii de gol, având chiar o bară în debutul partidei, prin Ionuţ Larie (4). Gomelt (37), Omrani (51, 68, 90+3) şi Bud (86, 100) au ratat pentru oaspeţi, în timp ce timişorenii au irosit oportunităţi prin Şeroni (33) şi Bărbuţ (116). 

Bărbuţ a marcat un gol în minutul 66, dar a fost anulat în mod eronat pentru ofsaid, după cum s-a putut observa la reluările TV. 

Semifinalele sunt programate tur-retur, pe 26 aprilie şi 17 mai, iar finala se va juca pe 27 mai. 

Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: acs poli timisoara