x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cine ar putea fi noul antrenor al Rapidului

Cine ar putea fi noul antrenor al Rapidului

10 Mar 2020   •   09:53
Cine ar putea fi noul antrenor al Rapidului
Sursa foto: facebook

Florin Motroc are 52 de ani și a antrenat formaţii din România precum Rapid II, Sportul Studenţesc şi Pandurii Târgu Jiu. El este dorit de Marius Șumudică pe banca tehnică a Rapidului, după demiterea lui Daniel Pancu.

Daniel Pancu a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Rapid. Rezultatele slabe i-au fost fatale fostului jucător din Giuleşti.

Antrenorul Marius Şumudică ştie cine poate fi înlocuitorul perfect pe banca rapidiştilor. Florin Motroc este alesul lui Şumudică.

„Eu am alt favorit, nu pe Alexa. Eu, dacă aş fi preşedinte la Rapid, l-aş pune pe Florin Motroc. L-am văzut în Golf, a luat trofee, este tobă de fotbal, este un tip respectat. Vine dintr-o familie de rapidişti, în mod normal ar trebui să primească o şansă. Cred că Florin Motroc este cel mai potrivit pentru a lucra la Rapid. Îl respect pe Alexa, dar Motroc cred că este cel mai potrivit. La Rapid, niciun lider de galerie nu pune antrenorul. Ei vor doar să meargă Rapidul bine. Nu pun ei antrenor la Rapid, vă spun eu", a spus Marius Șumudică.

Fostul fundaş a ajuns și în Golf, acolo unde a câştig şapte trofee. A fost secund la Al-Jahra, în 2003 - 2004, şi Al-Taawoun, în perioada 2009 - 2010, unde mai apoi a lucrat şi ca principal, până în 2011. A mai stat şi pe banca echipelor Al-Riffa, Al-Ramtha, Shabab Al-Ordon şi Al-Jabalain.

Mediafax

×
Subiecte în articol: rapid marius sumudica fotbal florin motroc