x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cum explică Dorinel succesul cu Oţelul şi când crede că va reveni titlul în Capitală.

Cum explică Dorinel succesul cu Oţelul şi când crede că va reveni titlul în Capitală.

29 Mai 2011   •   10:10
Cum explică Dorinel succesul cu Oţelul şi când crede că va reveni titlul în Capitală.

Antrenorul Otelului Galati, Dorinel Munteanu, care a dus al patrulea titlu consecutiv in provincie, explica intr-un interviu acordat revistei Pro TV Magazin de ce Bucurestiul nu mai castiga campionate si care e cheia succesului sau la formatia galateana.

Intrebat cum a reusit sa castige campionatul cu Otelul, Dorinel a raspuns: "La Galati am continuitate, liniste si incredere din partea conducerii. Nu la fel am avut la celelalte echipe pe care le-am antrenat".

Tehnicianul otelar isi doreste sa depaseasca performanta Unirii Urziceni in Liga Campionilor si este convins ca va reusi. Iar cand vine vorba despre preferintele din grupe, antrenorul Otelului Galati afirma: "Imi doresc o grupa cu Chelsea, Olympique Marseille si Bayer Leverkusen. Nu vreau sa picam cu Barcelona si Sahtior. De Barça nu mai are rost sa vorbim, iar despre Sahtior cred ca este una dintre cele mai bune echipe din Europa".

Despre formatiile din Bucuresti, Dorinel Munteanu spune ca " Bucurestiul va mai castiga un campionat in Romania doar atunci cand echipele de acolo isi vor rezolva problemele interne si conducatorii lor nu vor mai fi toata ziua la televizor ".

Fostul international declara ca ar refuza cu ferminate orice propunere din partea unui club din Bucuresti deoarece succesul lui e la Galati. Si ar refuza si echipa nationala deoarece nu se simte pregatit si considera ca mai are multe de invatat pana sa antreneze nationala. In interviul din Pro TV Magazin, Munteanu declara ca isi doreste ca Razvan Lucescu sa castige cu Bosnia si ca acesta sa ramana selectioner.

Pro TV Magazin l-a intrebat pe Dorinel Munteanu unde isi va petrece vacanta si daca isi va face timp si pentru o partida de pescuit: "Sunt un pescar inrait, dar amator. Nu sunt profesionist si nici nu sunt genul de pescar care sa se laude cu capturi uriase. Am prins pesti mari, dar si cei mici sunt importanti pentru mine. Norvegia si Danemarca sunt cele mai tari locuri unde am pescuit si unde am prins capturi impresionante".

×
Subiecte în articol: dorinel munteanu oţelul galaţi liga 1