x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dan Nistor despre transferul lui Florinel Coman: „Mari aberații!”

Dan Nistor despre transferul lui Florinel Coman: „Mari aberații!”

04 Apr 2020   •   20:30
Dan Nistor despre transferul lui Florinel Coman: „Mari aberații!”
Sursa foto: Sursa: FRF

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, ar fi în discuţii cu echipa dn MLS Orlando City pentru a-l transfera pe Florinel Coman. Dan Nistor nu crede în oferta de 9 milioane de euro a formaţiei din America pe atacantul român.

Florinel Coman ar fi dorit de echipa din MLS Orlando City. Potrivit Gazeta Sporturilor, suma cerută de patronul grupării FCSB pe atacantul român este de 9 milioane de euro.

Această informaţie nu-l convinge însă pe Dan Nistor, care a descris toată această situaţie în două cuvinte: "mari aberaţii".

În momentul actual toate competiţiile sportive sunt oprite din cauza pandemiei de coronavirus, iar majoritatea cluburilor au tăiat sau urmează să reducă din salariile jucătorilor şi nu numai pentru a putea rezista crizei economice care va urma.

„Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă. Mi se par foarte mari aberaţii. Se vorbeşte de foarte multe milioane de euro şi noi deocamdată scârţâim. Trebuie să arătăm mai mult fotbal, să arătăm şi în Europa şi apoi se poate vorbi de sute de milioane şi de miliarde şi mai ştiu eu ce", a spus Dan Nistor, potrivit AntenaSport.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: transfer florinel coman