x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Declarație șocantă a antrenorului de la ACS Poli Timișoara: "Am bătut crunt 3 jucători la pauză și la final m-au pupat

Declarație șocantă a antrenorului de la ACS Poli Timișoara: "Am bătut crunt 3 jucători la pauză și la final m-au pupat

11 Mar 2017   •   06:10
Declarație șocantă a antrenorului de la ACS Poli Timișoara: "Am bătut crunt 3 jucători la pauză și la final m-au pupat
Sursa foto: Aksonov/Getty Images/iStockphoto

Episodul cu Leo Grozavu, care și-a lovit un jucător în timpul meciului dintre FC Botoșani și Astra, nu este singular în fotbalul românesc. După victoria obținută cu Timișoara pe terenul botoșănenilor, Ionuț Popa a dezvăluit un episod asemănător, cu el în prim-plan, are s-a petrecut pe vremea când antrena la UTA, iar la final a fost pupat de jucători în vestiar, scrie DigiSport.

Momentul a avut loc la pauza unui meci între UTA și Electroputere. Atunci, Ionuț Popa a povestit că a intrat în vestiar și și-a bătut crunt 3 jucători. Arădenii au câștigat în repriza a doua, iar la final l-au felicitat și l-au pupat pe antrenor în vestiar, spunându-i că nu ar fi reușit să învingă, fără "șocul" de la pauză.

 

"Un antrenor este un personaj care își pune amprenta și echipa se manifestă așa cum este și antrenorul. Grozavu este un coleric, echipele lui joacă tare și agresiv. Astăzi ei au început bine, dar au sfârșit prost. Eu apăr antrenorii. Bine, nu apăr un antrenor de la handbal, care a primit 19 ani că a violat 7 fete. Și când am fost întrebat și de Șumudică l-am apărat.

Și eu am făcut în tinerețe ca Leo. Într-un meci pe care l-am jucat cu UTA la Electroputere eram conduși cu 2-0 și la pauză am intrat în vestiar și am bătut crunt vreo 3 jucători. I-am luat cu pumnii, ce să mai... Recunosc! Sper să nu fiu dat la DNA acum. După meci mi-au zis băieții că, dacă nu făceam asta la pauză, nu câștigam. M-au pupat în vestiar. Bătaia e ruptă din Rai", a declarat Ionuț Popa, la finalul meciului Botoșani - Timișoara 1-2.

"Nici eu nu mă gândeam. Toți spun că e un miracol, dar nu e chiar așa miraculos. Au muncit băieții. Și azi le-am zis că ne-au bătut cei de la Botoșani pe unde ne-au prins și ar trebui să profităm că nu mai au antrenor. Și la pauză am zis că putem câștiga. Putem să mai înscriem 2-3 goluri", a mai spus antrenorul de la ACS Poli Timișoara.

"Este o rețetă a ambiției jucătorilor și a ambiției pe care o creăm împreună. Am fost încurajați și de spectatori, sunt de-ai locului. Dacă pierdem 3 puncte, fac ce-a făcut tata: iau o sticlă de whisky și o beau", a încheiat Ionuț Popa.

×
Subiecte în articol: Ionuț Popa