x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo a mai transferat un mijlocaş

Dinamo a mai transferat un mijlocaş

21 Feb 2019   •   12:03
Dinamo a mai transferat un mijlocaş
Sursa foto: Octavian Cocolos

Clubul de fotbal Dinamo l-a transferat pe mijlocaşul marocan Nabil Jaadi, care se antrenează de câteva zile cu lotul condus de Mircea Rednic, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.
"FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul mijlocaşului ofensiv Nabil Jaadi, 22 de ani, marocan născut în Belgia, ultima oară sub contract cu italienii de la Udinese. Nabil Jaadi, fratele mijlocaşului dinamovist Reda Jaadi, şi-a început cariera la academia de juniori a clubului belgian Anderlecht, fiind transferat în vara anului 2014 la Udinese. Pentru Udinese a jucat doar 72 de minute în Cupa Italiei, în meciul cu Napoli, scor 2-2, pe 22 ianuarie 2015. Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica. 96 este numărul oficial de joc al lui Nabil Jaadi la Dinamo", se menţionează pe site-ul citat.
În ultimii patru ani, Nabil Jaadi a evoluat sub formă de împrumut pentru echipele Latina (Italia), Granada (Spania), Ascoli (Italia), Olhanense (Portugalia) şi Asteras (Grecia). 
El a jucat 3 meciuri pentru Maroc U23 (un gol), 2 pentru Maroc U20 (un gol) şi 9 pentru Maroc U17 (două goluri). Între anii 2010 şi 2012 a evoluat pentru reprezentativele U16 şi U15 ale Belgiei, marcând două goluri în 13 selecţii.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Nabil Jaadi dinamo