x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo Bucureşti, învinsă acasă de ACS Poli Timişoara cu 2-1

Dinamo Bucureşti, învinsă acasă de ACS Poli Timişoara cu 2-1

12 Sep 2017   •   08:00
Dinamo Bucureşti, învinsă acasă de ACS Poli Timişoara cu 2-1
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

ACS Poli Timişoara a învins-o surprinzător pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-1), luni, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a noua a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Valentin Ionuţ Costache (30), dar Poli a restabilit egalitatea prin Gabriel Vaşvari (37 - penalty), după un fault comis de portarul Jaime Penedo asupra lui Cosmin Bîrnoi. Octavian Drăghici (63) a marcat golul victoriei echipei oaspete.

Costache (2, 14) a ratat două situaţii bune pentru Dinamo, Nemec a irosit şi el o oportunitate (49) pentru gazde, iar Valentin Creţu (69). Drăghici a avut o şansă mare pentru bănăţeni (15), debutantul Ivan Curjuric a trecut de două ori pe lângă gol (56, 67), Bîrnoi (57) a ratat şi el.

Înaintea meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Nicolae Lupescu, decedat săptămâna trecută.

Dinamo venea după două victorii consecutive. Poli este la a treia victorie consecutivă (2-0 cu Gaz Metan, la Mediaş, 4-3 cu CFR Cluj, la Timişoara) şi e neînvinsă de patru etape. Bănăţenii au bifat a treia victorie în deplasare.

FC Dinamo Bucureşti - ACS Poli Timişoara 1-2 (1-1), stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Valentin Ionuţ Costache (30), respectiv Gabriel Vaşvari (37 - penalty), Octavian Drăghici (63).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Cătălin Popa (Vaslui) - LPF
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: acs poli timisoara dinamo bucureşti