x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo împlineşte 72 de ani. Ionel Dănciulescu: Echipa nu va dispărea

Dinamo împlineşte 72 de ani. Ionel Dănciulescu: Echipa nu va dispărea

14 Mai 2020   •   12:21
Dinamo împlineşte 72 de ani. Ionel Dănciulescu: Echipa nu va dispărea

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, este convins că echipa va redeveni o forță a fotbalului românesc. În 14 mai se împlinesc 72 de ani de la înființarea clubului Dinamo.

Deşi echipa din Ştefan cel Mare nu trece prin cele mai bune momente, legenda şi directorul sportiv al formaţiei „alb-roşii”, Ionel Dănciulescu, este optimist şi a declarat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că este convins că Dinamo va depăşi aceasta perioadă şi va redeveni o forţă în fotbalul românesc.

„Nu este nimic planificat pentru ziua aceasta, dar cel mai important este ca Dinamo să devină ce a fost. Dinamo nu va dispărea, pentru că este un club mult prea mare şi nu are cum. Sunt convins că lucrul acesta nu se va întâmpla pentru că sunt şi suporterii alături de echipă, doar că trebuie să ne dorim un pic şi să fim un pic mai competitivi cum am fost în anii trecuţi”, a declarat Dănciulescu.

Acesta şi-a amintit şi de cea mai frumoasă reuşită în tricoul lui Dinamo. Totul se întâmpla în urmă cu 13 ani, pe 7 aprilie 2007.

„Cel mai frumos gol este cel marcat în derby-ul Steaua - Dinamo, din Ghencea, când am câştigat cu 4-2”, a povestit Dăncilescu pentru MEDIAFAX. În acel an, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană din Liga 1.

„Pentru mine, personal, a fost şi este cel mai frumos club. La mulţi ani din toată inima mea!”, a spus şi Florentin Petre, în clipul video postat de Doar Dinamo pe pagina de Facebook. Adrian Mihalcea, Andrei Muntean, Loredana Dinu sunt doar câţiva sportivi care au transmis mesaje cu ocazia aniversării de 72 de ani a clubului Dinamo.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ionel dănciulescu