x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo se califică în semifinalele Cupei României

Dinamo se califică în semifinalele Cupei României

04 Mar 2021   •   22:17
Dinamo se califică în semifinalele Cupei României

Dinamo București s-a calificat, joi seara, în semifinalele Cupei României la fotbal, învingând în sferturi divizionara secundă Dunărea Călărași cu scorul de 3-1.

Ultimul sfert de finală al Cupei României s-a jucat joi seara între divizionara secundă Dunărea Călărași și Dinamo București. Echipa din Capitală s-a impus cu scorul de 3-1, calificându-se în semifinale, unde mai sunt prezente Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu.

Paul Anton a reușit o dublă pentru Dinamo în prima repriză, în minutele 32 și 44, cu două reușite de excepție, un șut de la 30 de metri și o reluare din voleu, cu pământul. Toate acestea după un început de partidă intens, în care ambele echipe s-au întrecut în ratări, eroul primelor 10 minute fiind portarul dinamovist Eșanu.

După pauză, Dinamo a majorat scorul la 3-0, prin Bejan, care a fost pe fază la o minge respinsă în față de portarul advers.

Dunărea Călărași a marcat golul de onoare în minutul 67, prin Fotescu, care a executat o lovitură liberă ce a păcălit pe toată lumea, inclusiv pe Eșanu.

Dinamo a dominat și finalul meciului, Gueye nereușind să înscrie din poziție unu la unu.

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucureşti