x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Echipa fiului lui Liviu Dragnea se retrage din toate competițiile oficiale

Echipa fiului lui Liviu Dragnea se retrage din toate competițiile oficiale

05 Feb 2021   •   17:57
Echipa fiului lui Liviu Dragnea se retrage din toate competițiile oficiale

Echipa de fotbal de Liga a 2-a Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunțat că se retrage din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal, a informat vineri frf.ro.

Clubul din Liga 2 a informat oficial Federația Română de Fotbal în legătură cu decizia de a se retrage din competiții. Cazul va fi introdus pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF care, în baza Regulamentului de organizare, va lua o decizie privind rezultatele echipei din acest sezon de Liga 2.

Prin urmare, partida din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, Dunărea Călărași – Turris-Oltul Turnu Măgurele, programată inițial marți, 9 februarie, nu se va mai disputa.

Turris ocupa locul 13, cu 19 puncte, la finele primei părți a campionatului, la patru puncte de „U” Cluj, ultima formație aflată pe loc de play-off.

Retragerea echipei din campionat și din Cupa României vine ca urmare a faptului că principalul finanțator Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a încetat să mai susțină clubul, mare parte din jucători părăsind deja echipa.

Sursa: Mediafax

×