x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Edi Iordănescu va fi antrenorul echipei FCSB. Gigi Becali anunță că „nu se mai bagă la echipă”

Edi Iordănescu va fi antrenorul echipei FCSB. Gigi Becali anunță că „nu se mai bagă la echipă”

17 Aug 2021   •   17:29
Edi Iordănescu va fi antrenorul echipei FCSB. Gigi Becali anunță că „nu se mai bagă la echipă”
Sursa foto: Hepta

Edi Iordănescu va fi antrenorul echipei FCSB. Surse confirmă faptul că tehnicianul a ajuns la o înțelegere verbală cu patronul Gigi Becali. Proprietarul FCSB a anunțat că „nu se mai bagă la echipă”.

Potrivit surselor, Edi Iordănescu a negociat cu Gigi Becali și i-a cerut acestuia să includă în contract mai multe clauze, inclusiv una privind rezilierea contractului și acordarea de despăgubiri dacă patronul intervine la echipă.

Se pare că Gigi Becali a acceptat solicitările, iar contractul urmează să fie semnat miercuri. Dacă părțile nu se răzgândesc, tot miercuri, Iordănescu ar putea conduce primul antrenament la formația bucureșteană.

Edi Iordănescu a fost antrenorul echipei CFR Cluj până la finalul campionatului trecut atunci când a câștigat trofeul de campion al României. În trecut, Iordănescu a mai antrenat formațiile FC Vaslui, Pandurii Tg.Jiu, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș. De asemenea, a antrenată echipa ȚSKA Sofia din Bulgaria.

(sursa: Mediafax)

×