x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Epopeea a luat sfârșit. Dinamo București a fost vândută

Epopeea a luat sfârșit. Dinamo București a fost vândută

13 Aug 2020   •   21:55
Epopeea a luat sfârșit. Dinamo București a fost vândută

Echipa Dinamo București a fost vândută. Ionuț Negoiță a reușit să scape de acțiunile deținute la echipa de Ștefan cel Mare. Noul patron este Pablo Cortacero care a făcut avere în industria imobiliară şi a mai încercat să cumpere două cluburi din Spania: Almeria şi Getafe.

"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.
Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!", este mesajul domnului Pablo Cortacero, transmis prin www.fcdinamo.ro.

Nu toţi fanii lui Dinamo au fost încântaţi de veste.

„S-a vândut şi atât, în rest nu ştie nimeni nimic, ce va fi şi cum va fi.”, a spus Ionel Dănciulescu.

„Mi se pare tot aceeaşi lipsă de transparenţă ca şi până acum, iar faptul că suporterii DDB nu au fost invitaţi, asta spune totul, vorbeşte de la sine. Negoiţă care ba vinde, ba nu vinde, a făcut la fel de mult rău lui Dinamo ca şi ceilalţi, degeaba pozează el în Fecioara Maria. Este un om făţarnic. Eu spun că DDB-ul nu o să-l dea (clubul - n.red.)”, este de părere Cristian Condurache, fan al echipei Dinamo.

 

×