x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Viitorul va disputa mai multe amicale în cantonamentul din Antalya

FC Viitorul va disputa mai multe amicale în cantonamentul din Antalya

24 Dec 2019   •   19:04
FC Viitorul va disputa mai multe amicale în cantonamentul din Antalya
Sursa foto: facebook

Echipa de fotbal FC Viitorul a anunţat pe site-ul său oficial că, în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, programat în perioada 10-25 ianuarie, va disputa mai multe partide amicale, printre adversare numărându-se Young Boys Berna şi Sturm Graz.
"După o binemeritată vacanţă, lotul Viitorului Constanţa se va reuni la 9 ianuarie, când va fi efectuată şi vizita medicală, urmată apoi şi de primul antrenament din 2020. În perioada 10-25 ianuarie, FC Viitorul va pregăti a doua parte a sezonului în Antalya, la Belek. Pentru al treilea an consecutiv, constănţenii se vor afla la Sueno Deluxe, un resort de 5 stele unde au beneficiat mereu de cele mai bune condiţii de antrenament", se menţionează pe site-ul citat.

În perioada 10-25 ianuarie formaţia condusă de Gheoghe Hagi va disputa mai multe partide de verificare, până în acest moment fiind stabilite doar cinci dintre ele, următoarele urmând a fi anunţate stabilite ulterior:

14 ianuarie: FC Viitorul - Young Boys Berna (Elveţia)
17 ianuarie: FC Viitorul - Olimpik Donetsk (Ucraina)
21 ianuarie: FC Viitorul - Sturm Graz (Austria)
24 ianuarie: FC Viitorul - Ballkani (Kosovo)
24 ianuarie: FC Viitorul - Jagiellonia (Polonia)

Primul meci oficial din 2020 al echipei FC Viitorul este programat la 3 februarie, de la ora 20:00, în deplasare, cu CSM Poli Iaşi, în etapa a 23-a a Ligii I.
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal fc viitorul