x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Voluntari a reziliat contractele a patru jucători

FC Voluntari a reziliat contractele a patru jucători

08 Ian 2020   •   12:05
FC Voluntari a reziliat contractele a patru jucători
Sursa foto: pixabay.com

Gruparea FC Voluntari a anunţat că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu fotbaliştii Athanasios Papazoglou, Avtandil Ebralidze, Martin Harrer şi Constantin Nica.
"FC Voluntari anunţă că a reziliat pe cale amiabilă contractele cu jucătorii Athanasios Papazoglou, Avtandil Ebralidze, Martin Harrer şi Constantin Nica. Clubul nostru le mulţumeşte pentru efortul depus şi le doreşte mult succes în continuare", se arată pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

Toţi cei patru jucători au fost aduşi la FC Voluntari în perioada mandatului antrenorului italian Cristiano Bergodi, căruia i s-a reziliat contractul la începutul acestui an.

Atacantul Papazoglou, 31 de ani, a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Aris Salonic, PAOK, Hapoel Haifa şi Dinamo Bucureşti şi a fost anunţat de presa elenă că s-ar fi înţeles cu gruparea greacă AEL Larissa.

Georgianul Avtandil Ebralidze, în vârstă de 28 de ani, a fost legitimat în trecut la cluburi precum Gil Vicente, Chaves şi Nacional.

Mijlocaşul austriac Martin Harrer, 27 de ani, a mai fost legitimat şi la Austria Viena, LASK Linz şi Wacker Innsbruck.

Fundaşul Constantin Nica, 26 de ani, şi-a început cariera la Dinamo, de unde s-a transferat în străinătate, evoluând pentru echipele Atalanta, Cesena, Avellino şi US Latina Calcio.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal