x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - CFR Cluj 0-0. Puțin fotbal și bară la ultima fază

FCSB - CFR Cluj 0-0. Puțin fotbal și bară la ultima fază

22 Sep 2019   •   22:38
FCSB - CFR Cluj 0-0. Puțin fotbal și bară la ultima fază
Sursa foto: pixabay.com

FCSB şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

CFR a făcut un meci mai bun şi a ratat mai multe ocazii de gol, dar FCSB putea da lovitura în ultimele secunde ale partidei.

Coman a avut cele mai bune situaţii ale vicecampioanei, o lovitură liberă de la 20 de metri (12), însă balonul şutat a fost reţinut de Arlauskis, un şut peste poartă (65) şi altul mai periculos (90+3), de la 16 metri. Iulian Cristea putea înscrie golul victoriei la ultimul atac (90+5), dar a trimis mingea cu capul în transversală.

De partea cealaltă, numărul ocaziilor de gol a fost mai mare. Omrani (27) a scăpat singur cu Bălgrădean, dar şutul său s-a dus pe lângă ţintă. Planic a respins din faţa porţii şutul lui Hoban (44), iar Bălgrădean (45+2) a respins şutul lui Deac din lovitură liberă.

În partea secundă, Bălgrădean a reţinut mingea expediată cu capul de Vinicius (54) şi a respins şutul la colţul scurt tras de Deac (67). Mihai Bordeianu a şutat pe lângă poartă de la 16 metri (81), Culio a ratat preluarea la 6 metri de poartă (90), iar Bălgrădean a fost din nou la post la mingea trimisă cu capul de Vinicius (90+2).

FCSB putea primi un penalty în min. 28, când portarul Arlauskis l-a lovit fără minge pe Planic la un duel.

Internaţionalul de tineret Alexandru Paşcanu a debutat în Liga I, în min. 71 al partidei, când a fost introdus în locul lui Valentin Costache la CFR.

Antrenorul echipei CFR, Dan Petrescu, suspendat, nu a fost prezent la stadion.

Meciul a fost urmărit din tribune de Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, Mircea Lucescu, şi Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei Under-21 a României.

CFR are două egaluri şi un eşec în ultimele sale trei deplasări în Liga I.

FCSB venea după victorii cu FC Viitorul şi U Craiova.

FCSB - FC CFR 1907 Cluj 0-0, Arena Naţională - Bucureşti
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×